Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χυμό λεμονιού στο καθάρισμα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χυμό λεμονιού στο καθάρισμα  
Ο χυμός των λεμονιών είναι μοναδικός σύμμαχος στο καθάρισμα του σπιτιού

Είναι η εποχή των λεμονιών, μία περίοδος που υπάρχουν σε αφθονία. Εκτός από τις ευεργετικές τους ιδιότητες στη διατροφή και την ομορφιά, ο χυμός τους είναι μοναδικός σύμμαχος στο καθάρισμα του σπιτιού.

Στην...  

 
κουζίνα μπορεί να εξουδετερώσει λιπαρά στίγματα φαγητού, αρκεί να τρίψετε απαλά με λίγο αλάτι και χυμό μισού λεμονιού. Προσοχή στις επιφάνειες που είναι ευαίσθητες στα οξέα, όπως π.χ. το μάρμαρο.

Οι θαμπάδες που αφήνουν τα νερά και ο καφές στο δοχείο της καφετιέρας και του βραστήρα, μπορούν επίσης να καθαριστούν με λεμόνι. Γεμίστε το δοχείο νερό, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού, φλούδες και αφήστε να βράσει.

Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο μπορεί να καθαριστεί ο φούρνος μικροκυμάτων, αρκεί να βάλετε σε ένα μπολ νερό, φλούδες, χυμό και να ενεργοποιήσετε το φουρνάκι σε υψηλή θερμοκρασία. Αφαιρώντας το μπολ, καθαρίστε με ένα πανί.

Το λεμόνι απωθεί τις άσχημες μυρωδιές και είναι ιδανικό ως αποσμητικό χώρου στον κάδο απορριμάτων, ενώ παράλληλα κάνει την κουζίνα να μυρίζει καθαριότητα. Τέλος, ένα λεμόνι κομμένο στη μέση, βουτηγμένο σε αλάτι ή μαγειρική σόδα,μπορεί να κάνει τα ασημικά σας να μοιάζουν καινούρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες