Οι πιο τρελές ποινές δικαστηρίου που όμως είναι αληθινές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Οι πιο τρελές ποινές δικαστηρίου που όμως είναι αληθινές  
Τι ποινή θα μπορούσε να επιβάλει ένας δικαστής σε γυναίκα που... 

 
 
αναστάτωνε τη γειτονιά όταν είχε οργασμό; Σε κάποιους που οργάνωσαν φιλανθρωπικό έρανο για να τσεπώσουν τα λεφτά;

Μπορεί το νομικό σύστημα της Βρετανίας να έχει τις ρίζες του αρκετά πίσω στο χρόνο ωστόσο οι δικαστές φαίνεται πως δράττουν την ευκαιρία όποτε μπορούν να αποφαίνονται δημιουργικά.

Νηστεία και προσευχή

Όταν μια γυναίκα ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά από τις φωνές ηδονής που έβγαζε κατά τη διάρκεια του σεξ η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σαφής και πολύ απλή: «Τέλος οι επισκέψεις ανδρών στο σπίτι» . Μάλιστα της απαγόρευσαν μέχρι και το στριπτίζ αλλά και να μεθύσει σε δημόσιο χώρο.

Έτσι, η 28χρονη Νάταλι Τζέντλ πλέον μπορεί να δέχεται επισκέψεις μόνο από τους αδερφούς της και από τους άνδρες του… ΕΚΑΒ και ανάλογων υπηρεσιών.

Με το ίδιο νόμισμα

Αν έχετε σκεφτεί πως ο μόνος τρόπος να μαζέψετε χρήματα για το πολυπόθητο ταξίδι στο Λας Βέγκας είναι να οργανώσετε φιλανθρωπικό γκαλά για τη φουκαριάρα- και καλά μάνα σας- ξεχάστε το, θα σας βγει ξινό.

Ο λόγος για μια ομάδα εφήβων οι οποίοι έπεισαν όλη τη γειτονιά να τους δώσει χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό. Η ποινή τους ήταν αμείλικτη. Γλίτωσαν τη φυλακή με τον αντίτιμο να ολοκληρώσουν το σκοπό τους, να μαζέψουν δηλαδή τα χρήματα που ήθελαν. Φυσικά και δεν θα τα κρατούσαν αλλά θα τα έδιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό θα πει έφαγε πόρτα

Ο φοιτητής Τζάνις Νορντς το είχε παρακάνει. Σε όποιο εστιατόριο και εάν πήγαινε έφευγε σαν κύριος χωρίς να πληρώνει δεκάρα ώσπου τον έπιασαν τσακωτό να προσπαθεί να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη μια φορά.

Ο δικαστής δεν έδειξε συμπόνια για τον άφραγκο φοιτητή αλλά σκέφτηκε πως να του δώσει ένα γερό μάθημα απαγορεύοντάς του την είσοδο στα ακριβά εστιατόρια σε 6 κυριλέ περιοχές του Λονδίνου.

Κοινωνική εργασία και χαρά

Μέσα στις ποινές κοινωνικής εργασίας των κρατουμένων του Νότινγκ Χιλ ήταν να φτιάξουν και τα αποκριάτικα κοστούμια για το Καρναβάλι. Επιπλέον έπρεπε να δουλέψουν με ζώα, σε φιλανθρωπικά μαγαζιά αλλά και σερβίρουν μεσημεριανό σε οίκους ευγηρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες