Τα λάθη που κάνουμε και «ξεμένουμε» από μπαταρία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τα λάθη που κάνουμε και «ξεμένουμε» από μπαταρία

 



  
  Έχει συμβεί σε όλους, ξαφνικά να διαπιστώσουμε πως η μπαταρία στο κινητό τηλέφωνο εξαντλείται, ενώ δεν έχουμε φορτιστή μαζί μας.

Το...  

 
 
κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας, αλλά «τρώει» ενέργεια και μπορεί να μας προδώσει τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Κατ’ αρχάς, καλό είναι να μη φορτίζεις το κινητό σου ούτε σε υπολογιστή ούτε στο αυτοκίνητο, αλλά σε πρίζα, αφού έτσι «γεμίζει» πιο γρήγορα.

Επίσης, εάν το κινητό υπερθερμανθεί, τότε η μπαταρία και χαλάει και δεν φορτίζει. Συνίσταται ειδικά όταν το φορτίζουμε να μη χρησιμοποιούμε θήκη.

Ακόμα, μη χρησιμοποιείς φορτιστές απομιμήσεις. Αφενός θα κάνεις περισσότερη ώρα για να φορτίσεις τη συσκευή, αφετέρου κινδυνεύεις να κάψεις την μπαταρία από την υπερφόρτιση.

Από την άλλη, επίλεξε να απενεργοποιήσεις τη δόνηση στο κινητό σου, αφού καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ό,τι νομίζεις. Πρόκειται για συχνό λάθος, που κάνουμε όλοι. Όταν το έχεις δίπλα σου και μπορείς να το ακούσεις ή στο χέρι σου, άλλωστε, δεν χρειάζεται καν.

Στην περίπτωση που η μπαταρία εξαντλείται, αλλά δεν έχεις φορτιστή κοντά, απενεργοποίησε όλες εκείνες τις εφαρμογές που σου «τρώνε» μπαταρία ενώ δεν τις χρησιμοποιείς. Ιδανικά, βάλε το κινητό σε «λειτουργία πτήσης». Δεν θα λαμβάνεις κλήσεις και e-mails, αλλά θα «σωθεί» η μπαταρία σου για όταν πραγματικά θα έχεις το smartphone σου ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες