Τα λάθη που κάνουμε και «ξεμένουμε» από μπαταρία - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

22 Σεπ 2020

Τα λάθη που κάνουμε και «ξεμένουμε» από μπαταρία

   
  Έχει συμβεί σε όλους, ξαφνικά να διαπιστώσουμε πως η μπαταρία στο κινητό τηλέφωνο εξαντλείται, ενώ δεν έχουμε φορτιστή μαζί μας.

Το...  

 
 
κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας, αλλά «τρώει» ενέργεια και μπορεί να μας προδώσει τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Κατ’ αρχάς, καλό είναι να μη φορτίζεις το κινητό σου ούτε σε υπολογιστή ούτε στο αυτοκίνητο, αλλά σε πρίζα, αφού έτσι «γεμίζει» πιο γρήγορα.

Επίσης, εάν το κινητό υπερθερμανθεί, τότε η μπαταρία και χαλάει και δεν φορτίζει. Συνίσταται ειδικά όταν το φορτίζουμε να μη χρησιμοποιούμε θήκη.

Ακόμα, μη χρησιμοποιείς φορτιστές απομιμήσεις. Αφενός θα κάνεις περισσότερη ώρα για να φορτίσεις τη συσκευή, αφετέρου κινδυνεύεις να κάψεις την μπαταρία από την υπερφόρτιση.

Από την άλλη, επίλεξε να απενεργοποιήσεις τη δόνηση στο κινητό σου, αφού καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ό,τι νομίζεις. Πρόκειται για συχνό λάθος, που κάνουμε όλοι. Όταν το έχεις δίπλα σου και μπορείς να το ακούσεις ή στο χέρι σου, άλλωστε, δεν χρειάζεται καν.

Στην περίπτωση που η μπαταρία εξαντλείται, αλλά δεν έχεις φορτιστή κοντά, απενεργοποίησε όλες εκείνες τις εφαρμογές που σου «τρώνε» μπαταρία ενώ δεν τις χρησιμοποιείς. Ιδανικά, βάλε το κινητό σε «λειτουργία πτήσης». Δεν θα λαμβάνεις κλήσεις και e-mails, αλλά θα «σωθεί» η μπαταρία σου για όταν πραγματικά θα έχεις το smartphone σου ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε