ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπιφτέκια κοτόπουλου – Βρέθηκε σαλμονέλα - Τι αναφέρει ο Οργανισμός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπιφτέκια κοτόπουλου – Βρέθηκε σαλμονέλα - Τι αναφέρει ο Οργανισμός

 


   
 
 
 Μπιφτέκια κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς, μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας.

Συγκεκριμένα, όπως... 

 
 
μετέδωσε το ΑΠΕ, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙA ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ» με ημερομηνία παραγωγής 13/02/20 και ημερομηνία λήξης 13/02/21, που παράγεται και συσκευάζεται στην ΕΕ από την εταιρεία Pimel Trading ltd., Vasil Aprilov Blvd. 157, Plovdiv, Βουλγαρία, ελήφθη από την εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ (υποκατάστημα MyMarket) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες