«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» στον Ιωάννη Καλαϊτζίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» στον Ιωάννη Καλαϊτζίδη


ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ.  ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  - ΓΕΩΛΟΓΟΣ
59132  ΒΕΡΟΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 22 
ΤΗΛ. 6945432286  


Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις ο τίτλος του νέου προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών θα είναι «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» . 
Η νέα προσέγγιση του προγράμματος περιλαμβάνει παρεμβάσεις που θα αφορούν νέες τεχνολογίες οι οποίες δημιουργούν ένα «ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ» . Με αυτή τη νέα μορφή του προγράμματος εκτός από τις γνωστές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται όπως θερμομόνωση, κουφώματα, τέντες και λοιπά, ενσωματώνονται πλέον τεχνολογίες όπως:
Επιδότηση για παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσω ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, μπαταριών, ακόμη και υποδομές φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.
Έξυπνα συστήματα διαχείρισης φωτισμού, θέρμανσης και ψύξης
Έξυπνα συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης 
Επιδότηση παρεμβάσεων ακόμη και σε κοινόχρηστους χώρους για εξοικονόμηση ενέργειας όπως είναι οι η θέρμανση, ο φωτισμός και οι ανελκυστήρες.


ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;
Οι αιτήσεις ξεκινούν να υποβάλλονται στις 11 Νοεμβρίου του 2020 σύμφωνα με τις επίσημες κυβερνητικές αποφάσεις. Η προεργασία όμως που απαιτείται για την επιτυχή ένταξη μιας κατοικίας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητο να ξεκινήσει άμεσα για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει: την προεργασία, την μελέτη, την εισαγωγή της αίτησης σας στο σύστημα και την μετέπειτα κατασκευή.

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και την κατάρτιση μας, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα. Τα ποσοστά εξάλλου «μιλούν» από μόνα τους καθώς στον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος το ποσοστό επιτυχημένων εισαγωγών των αιτήσεων ανερχόταν στο 98%. 

Στο τεχνικό γραφείο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ», η επιτυχία είναι μονόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες