Ιδέες και λύσεις για την κουζίνα και το γραφείο! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ιδέες και λύσεις για την κουζίνα και το γραφείο!


Πολλές φορές το «κλασσικό» είναι συνυφασμένο με κάτι το παλιομοδίτικο και το αναχρονιστικό, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στις τάσεις της διακόσμησης. Θυμίζει έπιπλα από άλλες δεκαετίες που συνήθως τα καταχωνιάζουμε στις αποθήκες μας ή βρίσκουν μία θέση σε κάποιο παλαιοπωλείο. Ωστόσο, εάν είστε λάτρεις κλασικών και διαχρονικών επίπλων, μπορείτε να βρείτε καλαίσθητες λύσεις για να ανανεώσετε την κουζίνα ή το επαγγελματικό σας γραφείο.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς όμορφες κουζίνες και  κλασσικά επαγγελματικά γραφεία που θα αναβαθμίσουν διακριτικά τον χώρο σας. Εμπνευστείτε και πάρτε ιδέες!

Μία vintage κουζίνα με απαλά χρώματα που αποπνέει διάχυτο ρομαντισμό φέρνει στο νου μας σκηνές από ταινίες εποχής, χωρίς όμως να θεωρείται παλιομοδίτικη.
Παλ χρώματα στα ντουλάπια και στα πλακάκια του τοίχου που συνδυάζονται αρμονικά, δίνουν φως στην κουζίνα και χαρίζουν ένα μοναδικό κλασσικό στυλ.
Όλα αυτά χωρίς να «υποβιβάζεται» η λειτουργικότητα που όλοι αναζητάμε στην κουζίνα καθώς διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για σκεύη και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά!



Ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αρμονία χρωμάτων και λιτές γραμμές που κυριαρχούν στα έπιπλα είναι η ιδανική «συνταγή» για μία κουζίνα που φιλοδοξεί να γίνει το πιο ζωτικό σημείο του σπιτιού σας.
Οι εντοιχισμένες συσκευές παραμένουν αόρατες, τα ντουλάπια φανερώνουν διακριτικά κάτι από το εσωτερικό τους και ένα απλό τραπέζι που ξεχωρίζει είναι τα βασικά στοιχεία μιας κουζίνας που θα λατρέψετε!


Θυμίζει τις κινηματογραφικές κουζίνες που ζηλεύουν όλοι οι αθεράπευτα ρομαντικοί! Κομψή και με ιδιαίτερο χαρακτήρα, το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας.
Λευκά ντουλάπια, σκούρες επιφάνειες στους πάγκους και μία νησίδα στο κέντρο της κουζίνας «παντρεύονται» αρμονικά και δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Επιλεγμένα vintage αντικείμενα ή σκεύη κουζίνας που κρέμονται πάνω από τον νεροχύτη ολοκληρώνουν την διακόσμηση δίνοντας απαράμιλλο στυλ στον χώρο/




    Ίσως το επάγγελμά σας να μην «επιτρέπει» να διαμορφώσετε τον χώρο σας με έπιπλα που συμβαδίζουν με τα τελευταία trends. Ή απλώς να αισθάνεστε άνετα με ασφαλείς επιλογές στο επαγγελματικό σας γραφείο.
Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο με απλές γραμμές και σκούρες επιφάνειες, οι οποίες να έρχονται σε αντίθεση με μία ανοιχτόχρωμη καρέκλα. 


Κλασσικό και διαχρονικό, ιδανικό για κάθε επαγγελματικό χώρο όπως επίσης και για τη διαμόρφωση σταθμών εργασίας με την προσθήκη των απαραίτητων διαχωριστικών. 
Συνδυάζει μεγάλες επιφάνειες λόγω και της βοηθητικής προέκτασης που ενσωματώνεται χωρίς να γίνεται αντιληπτή σαν ένα ξεχωριστό έπιπλο. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε βιβλιοθήκη και συρταριέρες στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις ώστε να εξασφαλίσετε αποθηκευτικούς χώρους όπως και την ομοιομορφία που θέλετε να πετύχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες