------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


29 Ιαν 2020

Κ.Καλαϊτζίδης-Συνεργασία για τις υποδομές της Ημαθίας με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πάρι Μπίλια

0 comments
Fotografia e Kostas KalaitzidisΣυνεχίζοντας το πρόγραμμα συνεργασιών με θεματικούς αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την εξέταση και δρομολόγηση θεμάτων της Ημαθίας που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές τους, σήμερα υποδεχθήκαμε στη Βέροια, τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Πάρι Μπίλια. Είχα μαζί του μια γόνιμη συνεργασία και συμφωνήσαμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία ώστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους τομείς μας (Ημαθία, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας)
Ακολούθησε ευρύτερη σύσκεψη στο γραφείο μου, όπου εξετάστηκαν τεχνικές λεπτομέρειες έργων που εντάσσονται στην ευθύνη της Διεύθυνσης Υποδομών της Περιφέρειας και του κ. Πάρι Μπίλια (φωτο). Αντίστοιχες συναντήσεις προγραμματίζονται και με άλλους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε