Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παυλίδη. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παυλίδη.


Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παυλίδη. Ο Χαράλαμπος Παυλίδης γεννήθηκε στις 6/5/1991, παίζει στην μεσαία γραμμή, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Βέροια και έπαιξε με την φανέλα της στην Γ’, στην Β” εθνική αλλά και στην Superleague. Φόρεσε ακόμη την φανέλα της Νίκης Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης (έπαιξε και στην Superleague με την φανέλα του Άρη). Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Superleague 2, και μετακινήθηκε με υποσχετική στην Βέροια.

Μιλώντας ως παίκτης της Βέροιας πλέον, ο Μπάμπης Παυλίδης σημείωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα μέρη που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Στόχος μου είναι να βοηθήσω κι εγώ την προσπάθεια της ομάδας να πάρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην Βέροια. Με το παιχνίδι μου θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους”.

Χαράλαμπε καλώς ήρθες στην Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες