Λαπαβίτσας: Η χώρα βρίσκεται εκεί που ήταν πέρσι το καλοκαίρι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

27 Απρ 2016

Λαπαβίτσας: Η χώρα βρίσκεται εκεί που ήταν πέρσι το καλοκαίρι

Λαπαβίτσας: Η χώρα βρίσκεται εκεί που ήταν πέρσι το καλοκαίρι
Ο οικονομολόγος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξή του σχολίασε σε σχέση με τη διαπραγμάτευση ότι «η χώρα βρίσκεται στην ίδια θέση περίπου που ήταν πέρσι το καλοκαίρι».
Σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, ο κ. Λαπαβίτσας σημείωσε μιλώντας στον Focus Fm ότι «η χώρα βρίσκεται στην ίδια θέση περίπου που ήταν πέρσι το καλοκαίρι και η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει άλλο δρόμο και για να εφαρμόσουμε άλλη πορεία χρειάζεται εθνικό νόμισμα».
«Το μνημόνιο που υπογράφηκε πέρσι το καλοκαίρι στην ουσία έχει αποτύχει, υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής, η Ελλάδα δεν μπορεί να πετύχει 3,5% πλεόνασμα και τώρα προσπαθούν όλοι να βρουν ένα τρόπο να τα μπαλώσουν και θα την πληρώσει ο πιο αδύναμος, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας», πρόσθεσε.
«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι πολύτιμο στέλεχος, πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λαπαβίτσας, ενώ δεν απέκλεισε και την συστράτευσή του μαζί της: «Είμαστε ήδη στην ίδια πορεία».
Ο κ. Λαπαβίτσας, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η «η Ελλάδα χρειάζεται αναπτυξιακή πολιτική και αναπτυξιακό μοντέλο και όχι μόνο αναπτυξιακό νόμο», ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «όποτε μας κυβέρνησαν Βαυαροί και Γερμανοί τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Ελλάδα, ο Έλληνας πρέπει να βρει τρόπο να ελέγχει και να βάλει σε τάξη τα του οίκου του».

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες