Η Φωτεινή Δάρρα στο πλευρό του ΕΕΕΕΚ Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η Φωτεινή Δάρρα στο πλευρό του ΕΕΕΕΚ Βέροιας

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 20:00 η Φωτεινή Δάρρα θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Χώρο Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας με την μοναδική της ερμηνεία βοηθώντας τους σκοπούς του "Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Συλλόγου Εργαστηρίων Ειδικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας».
Συνέντευξη τύπου δόθηκε απο την κ.Α.Ποτουρίδου ,Πρόεδρος των γονέων και κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ,του κ.Γ.Σοφιανίδη Πρόεδρος της ΚΕΠΑ και της Ν.Καραγιάννης υπεύθυνη προγραμματισμού και προβολής εκδηλώσεων στον Χώρο Τεχνών Βέροιας. Η συνέντευξη δόθηκε στην ταβέρνα "Απ΄ αλλού" (πίσω από την Μητρόπολη,Πατριάρχη Ιωακείμ 2).
Η Α. Ποτουρίδου αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίσουν κάθε χρόνο είναι και αυτό της αλλαγής των καθηγητών και των ειδικοτήτων τους.Πρέπει να είναι μόνιμοι γιατί είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο με ιδιαίτερα παιδιά.Δεν τους κάνει καλό η αλλαγή των καθηγητών τους κάθε χρόνο.Εκτός αυτού χρειάζονται περισσότερους καθηγητές με εργαστηριακή ενασχόληση (αγγειοπλάστες,γεωπόνους κ.α) και οχι τόσο σε μαθηματικούς και φιλόλογους.Το σχολείο έχει ανάγκες οικονομικές και πρέπει και η πολιτεία να συμβάλλει.Ότι έχει γίνει στο συγκεκριμένο σχολείο είναι απο τους γονείς.Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή και αποκαταστημένα από χώρο ακόμα και όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε.
Ο κ. Σοφιανίδης τόνισε ότι: "αυτά τα παιδιά είναι όλων μας".Γι΄αυτό και ο δήμος είναι κοντά τους και τους στηρίζει αφιλοκερδός σε όλες τους τις εκδηλώσεις,προσφέροντας το χώρο και αναλαμβάνοντας όλο το κόστος της εκδήλωσης.
Ακομή για να μπορούν όλο και περισσότεροι πολίτες να παρακολουθούν τις παραστάσεις και εκδηλώσεις που γίνονται μέσω της ΚΕΠΑ θα υπάρχουν πιο οικονομικά εισητήρια.Σκοπός μου είναι απο το νέο έτος να υπάρχει μια σχολή στην ΚΕΠΑ που θα απευθύνεται στα ΑμΕΑ.
Η κ.Καραγιάννη δήλωσε ότι 1 στις 2 παραστάσεις που γίνονται στο Χώρο Τεχνών έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.Επίσης συνεργάζεται με το ΘΕΑΜΑ ώστε να δημιουργηθούν θεατρικές ομάδες που θα απαρτίζονται από άτομα ΑμΕΑ  και θα φιλοξενούνται στο Χώρο Τεχνών .Θα δίνονται παραστάσεις και θα συμμετέχουν τα σχολεία.Ακόμη θα λειτουργήσει από το νέο έτος παιγνιοθήκη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για παιδιά ΑμΕΑ.
Προπώληση: Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας , Π.Μελά & Μπιζανίου γωνία , τηλ 2331078100 &78120
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , Βενιζέλου 28 , 2331024612
και από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας, τηλ . 6978338534 κα Ποτουρίδου Ανθούλα.

Post Bottom Ad

Σελίδες