Το δεύτερο μπαλκόνι της Βέροιας θα είναι το διοικητήριο στο στρατόπεδο του Καπετάν Ακρίτα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Το δεύτερο μπαλκόνι της Βέροιας θα είναι το διοικητήριο στο στρατόπεδο του Καπετάν Ακρίτα

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας στην σημερινή συνέντευξη τύπου μας παρουσίασε το γιατί είναι αναγκαίο να γίνει το διοικητήριο στο στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα ακριβώς απέναντι από το Β'ΣΣ.

Επιβάλλεται η δημιουργία του νέου διοικητηρίου στο στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα, τόνισε ο Θ.Πολυχρονιάδης.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ότι η Βέροια μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει απο΄αυτήν την πρόταση.
Μεγάλο είναι το κόστος που πληρώνεται για την εκμίσθωση των δημοσιων κτιρίων και εκτός αυτού είναι και ο πονοκέφαλος των πολιτών για την ολοκλήρωση των όποιων συναλλαγών τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.
Είναι σημαντικό να γίνει στο στρατόπεδο γιατί εκτός του θα εξοικονομηθούν πολλά χρήματα ,θα είναι προσβάσιμο χωρίς την χρήση των μεταφορικών μέσων στον πολίτη.
Είναι το μπακόνι της Βέροιας,μοναδικό και το μόνο με τόσα πλεονεκτήματα για τον πολίτη.
Επι του θέματος έχουν ενημερωθεί και ο περιφερειάρχης κ.Τζιτζικώστας αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης κ.Καλαιτζίδης και είναι στην κρίση τους η απόφαση για την υλοποίηση του.

Ο Κ Τσιτλακίδης γεώπονος  και πρώην υπάλληλος της νομαρχίας τόνισε ότι το θέμα απασχολεί το΄Δήμο εδώ και 20 χρόνια και τώρα είναι η ευκαιρία που βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος ετσι ώστε να συστεγαστούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες σε έναν ενιαίο χώρο.
 Και η πιο σωστή επιλογή είναι το στρατόπεδο Καπετάν Ακρίτα.
 
Ο Ζ. Πατσίκας τόνισε ότι δεν μοιρολατρούμε αλλά δρούμε για να μην έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με το παλαιό κτίριο των δικαστηρίων στην πλατεία Ωρολογίου.
Το θέμα είναι καθαρά πολιτικής βούλησης. 

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών καλεί όλους τους πολίτες στις 12-11-2014 και ώρα 18:30 μ.μ στο Τζαμί όπου θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση του θέματος με την συμμετοχή του κόσμου



Post Bottom Ad

Σελίδες