Ημαθία...Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά τις διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε μια ημερα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

20 Οκτ 2014

Ημαθία...Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά τις διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε μια ημερα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Παλατιτσίων του δήμου Βέροιας από την επιδρομή διαρρηκτών που χτυπάει σπίτια τα μεσάνυχτα ενώ οι οικογένειες κοιμούνται μέσα..

Οι κάτοικοι του χωριού μας είπαν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει,και τα παιδιά τους φοβούνται από αυτό που έγινε στο χωριό τους...

Κάτοικος μας είπε ότι οι διαρρήκτες έριξαν και σπρέι υπνωτικού σε γυναίκα που μένει μόνη στο σπίτι και της πήραν όλα τα χρυσαφικά ενώ η ίδια ξύπνησε πολλές ώρες αργότερα.

Ένας άλλος κάτοικος μας είπε ότι τον χάλασαν την πόρτα του σπιτιού τους με λοστό κατά πάσα πιθανότητα,και αν δεν γάβγιζε το σκυλί του γείτονα δεν θα τους παίρναμε χαμπάρι σχεδόν είχαν ανοίξει την πόρτα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το πρωί οι διαρρήκτες χτύπησαν 4 σπίτια τα 3 χωρίς να καταφέρουν να μπουν μέσα,ενώ στο ένα πήραν τα χρυσαφικά από μια γυναίκα που έμεινε μόνη..
Tα κλεφτρόνια εκμεταλλεύονται την μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στα χωριά του πρώην δήμου Βεργίνας και της αστυνομίας που είναι στην Βέροια 18 χλμ και έτσι δρουν με άνεση.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες