Συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με τον Αντιδήμαρχο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με τον Αντιδήμαρχο


Τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδης Γεώργιος. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Δ/ντή Εκπαίδευσης κ. Διονύση Διαμαντόπουλο υπήρξε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τη χρηματοδότηση για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, το νέο σύγχρονο διδακτήριο στα Ριζώματα, το Μουσείο Εκπαίδευσης, καθώς και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Από την πλευρά του Αντιδημάρχου Παιδείας τονίστηκε πως τα θέματα αυτά αποτελούν προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής και έθεσε τον εαυτό του, καθώς κι ο ίδιος προέρχεται από τον εκπαιδευτικό χώρο, στη διάθεση της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης για την προώθηση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με την αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων του Δήμου Βέροιας.


                                                                     Ο Δ/ΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
                                                                               ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες