Βέροια:''Αύριο θα είμαι και εγώ στο Πλατύ΄΄ δήλωσε ο αντιπεριφεριάρχης κ.Καλαιτζίδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Βέροια:''Αύριο θα είμαι και εγώ στο Πλατύ΄΄ δήλωσε ο αντιπεριφεριάρχης κ.Καλαιτζίδης

Με αυτήν την φράση έκλεισε το λόγο του ο κ. Καλαιτζίδης στη σημέρινη επίσκεψη που δέχτηκε από γονείς και μαθητές ,καθώς και εκπαιδευτικούς στο γραφείο του  για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.
Είναι λογίκο,δίκαιο και ανθρώπινο αύτο που ζητάτε αλλά δεν είναι κάτι που να υπόκειται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
Ότι δικαιοδοσία είχα και ότι έπρεπε να κάνω το έκανα και πριν να έρθετε όλοι εσείς σήμερα εδώ αλλά δυστυχώς είναι υπουργική απόφαση.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να στέλνω τα αιτήματα-παράπονα σας στις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους αλλά χωρίς να φέρνω στην Περιφέρεια το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ίσως και να είμαστε οι πρώτοι που είχαμε προνοήσει ότι θα δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα,κινηθήκαμε προς την επιλυσή του πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά
δεν το πετύχαμε.
Είμαι στε οι διεκπεραιωτές δυστυχώς των αποφάσεων του Κράτους,που αποφάσισε το 90' ως χρόνο αναμονής των μαθητών και την χιλιομετρική απόσταση για την όποια μεταφορά τους.
Το θέμα μας αφορά όλους γιατί τα παιδιά είναι τα μόνα που δεν ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση,και δεν πρέπει να φτάσουμε στα χειρότερα για να επιλυθεί.
Σε λίγο θα έχουμε και βίντεο απο την επίσκεψη.
Ρεπορτάζ: Μαρία Χατζηλιάδου

Post Bottom Ad

Σελίδες