Στις φυλακές οδηγείται ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στις φυλακές οδηγείται ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας

Στις φυλακές οδηγείται ο οδηγός της μοιραίας νταλίκαςΚάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ολοκληρώθηκε η απολογία στον ανακριτή του Ρουμάνου οδηγού της μοιραίας νταλίκας που προκάλεσε τη θανατηφόρα καραμπόλα το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία οδό. Ο 39χρονος Nikolae Tudoran οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ρουμάνος οδηγός θα οδηγηθεί τα επόμενα λεπτά στις φυλακές, μετά την απόφαση του ανακριτή, κατά το τέλος της απολογίας του.

Ανθρωποκτονία από αμέλεια είναι η κατηγορία που βαρύνει τον 39χρονο. Ο Tudoran μέσω του δικηγόρου τους Δημήτρη Γιδόγιαννου, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τις οικογένειες των θυμάτων. 

Παράλληλα, ο κ. Γιδόγιαννος ανέφερε σχετικά με το τι συνέβη στο όχημα λίγο πριν το δυστύχημα ότι «ο οδηγός της νταλίκας αντιλήφθηκε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο όχημα αρκετά πριν την σύγκρουση, όμως διαπίστωσε πως δεν είχε φρένα μόλις 500 μέτρα πριν συμβεί το μοιραίο». 

Ο κ. Γιδόγιαννος τόνισε πως δυο παράγοντες ήταν αυτοί που συνετέλεσαν στο να επέλθει το τρομερό αυτό δυστύχημα: Πρώτον η μηχανική βλάβη στα φρένα της νταλίκας που σημειώθηκε από πολύ νωρίτερα, σχεδόν 23 χιλόμετρα πριν το μοιραίο σημείο, και δεύτερονοι πολλές παραλείψεις που υπήρξαν από τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς.

Ο 39χρονος εμμένει στις αρχικές του θέσεις σχετικά με το πώς έγινε το περιστατικό. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος είχε υποστηρίξει ήδη από την διαδικασία της προανάκρισης πως παρουσιάστηκε πρόβλημα στα φρένα της νταλίκας.
http://www.zougla.gr/

Post Bottom Ad

Σελίδες