Βασίλισσα… διαρκείας! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Βασίλισσα… διαρκείας!

Με το σύνθημα «Βασίλισσα… διαρκείας» η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, οι τιμές των οποίων είναι προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα της
εποχής!
 Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Νίκος Γεωργίαδης, Κώστας Μπάρμπας και Νίκος Καλτσάς. Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Μιχάλης Μελιόπουλος τόνισε ότι η Ημαθία είναι ο μοναδικός νομός της Μακεδονίας (εκτός της Θεσσαλονίκης) που έχει ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και ζήτησε την στήριξη όλων των φιλάθλων όχι μόνο του νομού αλλά και των γύρω περιοχών.
 «Στην οικονομική κρίση ο πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης και το Δ.Σ. αποφάσισαν να χαμηλώσουν το κόστος των διαρκείας, βάζοντας δελεαστικές τιμές για τους φιλάθλους. Είναι προς το συμφέρον των φιλάθλων να προμηθευτούν διαρκείας γιατί φέτος θα υπάρχουν δύο εντός έδρας αγώνες περισσότεροι και το φθηνότερο εισιτήριο θα κοστίζει 120 ευρώ.
Όλη τη χρονιά οι τιμές στα εντός έδρας παιχνίδια μας θα είναι 15 ευρώ στα μεγάλα ματς και 10 ευρώ στα υπόλοιπα. Τα παιδιά έως 12 ετών όπως και τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Δεν θα ισχύει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου, πλην των διαπιστεύσεων που θα χορηγήσει η ΠΑΕ.
Οι στόχοι φέτος θα είναι υψηλοί. Θέλουμε την βοήθεια όλων των φιλάθλων αλλά και των επιχειρηματιών της περιοχής. Η μεγαλύτερη μεταγραφή θέλουμε να είναι ο κόσμος μας»! Αναλυτικά οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα πωλούνται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ, είναι οι εξής: - Θύρα 1: 120 ευρώ - Θύρα 2: 250 ευρώ - Θύρα 4: 150 ευρώ Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι και από την πλευρά τους ζήτησαν την βοήθεια των φιλάθλων.
Αναλυτικά ανέφεραν: Νίκος Γεωργιάδης:
 «Ήρθαμε εδώ για να παρουσιάσουμε τα νέα εισιτήρια διαρκείας. Πιστεύω ότι για τους φιλάθλους που έρχονται συνεχώς στο γήπεδο οι τιμές είναι συμφέρουσες και αξίζει να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας, για να βοηθήσουν και την ομάδα. Ξεκινάμε την καινούργια χρονιά με νέους στόχους και έχουμε ανάγκη την στήριξη των φιλάθλων μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους».
 Κώστας Μπάρμπας: «Από την πλευρά μου θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελπίζω να είναι ανάλογη και η δική μας προσφορά». Νίκος Καλτσάς: «Η προσπάθεια που έγινε από τη διοίκηση για να μείνει η ομάδα στην φυσική της έδρα θα πρέπει να βρει ανταπόκριση από τον κόσμο, με την αγορά διαρκείας και την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για να τους ικανοποιήσουμε». * Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει ότι η είσοδος των φιλάθλων στο φιλικό με τον Παναιτωλικό (10/08) θα είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες