Απάντηση του Αρβανιτίδη σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Απάντηση του Αρβανιτίδη σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες


Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όσα αναφέρθηκαν κατά κόρον τις  προηγούμενες ημέρες σε
διάφορα ΜΜΕ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Αυτή κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Όσοι βιάστηκαν να ενημερώσουν  δήθεν το κοινό με ψευδείς και  συκοφαντικές ειδήσεις, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ  Α.Ε.Ε.Ε. πιστή στις αρχές της διαφάνειας, σεβόμενη απόλυτα  το καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώντας αυτό για την προτίμηση που έδειχνε και συνεχίζει να  δείχνει σ ‘αυτήν, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα για οποιοδήποτε έλεγχο, όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι στα Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΙΛΚΙΣ στέλνουμε με την σειρά μας το μήνυμα ο,τι καμία συκοφαντία και καμία ψευδή είδηση δεν μπορεί να μας κλονίσει. Είμαστε προσωπικό και πελάτες ενωμένοι και στηρίζουμε την εταιρία που χρόνια τώρα είναι δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πελάτες μας που δεν ασχολήθηκαν με τις συκοφαντίες των προηγούμενων ημερών.

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε υπαλληλοι στην εταιρια Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ παιδια μην μασατε προσπαθουν να μας ριξουν λασπη αλλα δεν τους περναει τοσο εμεις οσο και το εκλεκτο μας πελατολογιο γνωριζει καλα τον ΟΜΙΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ τοσο για την ποιοτηα των προιοντων και πανω απο ολα για τις χαμηλες τιμες.ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολουσς τους πελατες που δεν ασχολουνται με τισ διαφορεσ συκοφαντικεσ ειδησεις ΒΕΡΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το προσωπικο απο Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ δηλωνουν οτι απο την εταιρια αυτ μεγαλωσαμε τα παιδια μας τα σπουδασαμε κ' ηρθε η ωρα να την στηριξουμε. Οτι ειχει ακουστει τις μερες που εχουν περασει δεν ισχυε. Τα προιντα ειναι ιδια ολα τα χρονια κ' δεν εχουν αλλαξει. Ευχαριστουμε τους πελατες μας που δεν εχουν κλονιστει καθολου απο τις συκοφαντικες ειδησεις.
Τα παιδια της καλαμαριας

Ανώνυμος είπε...

FUN ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ! ΠΑΙΔΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ

Post Bottom Ad

Σελίδες