Αναγνώστρια.. Για τις αναπλάσεις στην Βεροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αναγνώστρια.. Για τις αναπλάσεις στην Βεροια



"Για να περάσει κανεις απο την οδο εληας με τη φοβερη και τρομερη ανάπλαση....θα πρέπει να πασχει απο νευρικη ανορεξια αλλιώς δεν μπορεί να περάσει...συγκεκριμενες καφετεριες ..οχι ολες εχουν βγάλει τραπεζοκαθίσματα σε όλο το πεζοδρόμιο!..μανες με καροτσια διασχιζουν το δρομο για να περάσουν!..ένας ανθρωπος με κινητικα προβληματα να θέλει να περάσει δεν μπορεί!Ολοι πρεπει να συμμορφωθουν...το πεζοδρομιο είναι και για τους πεζους...το λεει και η λέξη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγική η κατάσταση, ανυπόφορη θα έλεγα. Για να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο πρέπει να περάσεις ζικ ζακ αναμεσα στα σκαμπό και εαν καταφερεις να βγεις σώος χωρις να σου ερθει κανενας δισκος με νερά στο κεφάλι παιρνεις μια βαθια ανάσα και εισαι ετοιμος για την επόμενη δοκιμασία που σε περιμένει παρακάτω. Για καρότσι με παιδιά δεν το συζητάω. Φ Ρ Ι Κ Η !!!! Ειπαμε να δουλέψουμε ολοι αλλά το πράγμα παρατράβηξε.

Ανώνυμος είπε...

Η καφρίλα σ'ολο της το μεγαλειο.....συνδυασμός πεζοδρομίου και ανα 50μ διαβαση πεζών συν μια κηδεια την ημερα συν ο τυπος με το αγροτικο και τα μεγαφωνα.......ουτε στη Βαγδατη να ειμαστε.κατα τα λοιπα καλη αναπλαση στα νευρα μας....ΑΙΣΧΟΣ........

Ανώνυμος είπε...

Το ωραιοτερο της "αναπλασης" ειναι τα βρωμονερα απο τις πολυκατοικιες της οδου Ανοιξεως. Ναι καλα ακουσατε τα βρωμικα νερα του μπαλκονιου της κυρα Ταδε ριχνονται πανω στο ολοκαινουργιο πεζοδρομιο της πολυσυζητημενης αστικης αναπλασεως της Βεροιας για να λιμνασουν. Οποιος δεν πιστευει δεν εχει παρα να κανει μια βολτα απο την παλια "House" για να πειστει! Μπραβο Για ακομα μια φορα στα σαινια που δεν προβλεψαν ενα λουκι.

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε και τα μέρη που δεν έγινε ανάπλαση, για παράδειγμα στον πεζόδρομο(!!) της Ιπποκράτους. Που λέει ο λόγος δηλαδή πεζόδρομος. Γιατί με τα καφέ που άνοιξαν πρέπει να κάνεις ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα. Και εκτός αυτού έχει αυξηθεί και η κίνηση από μηχανάκια και αμάξια, όχι μόνο τροφοδοσίας αλλά και θαμώνων των εν λόγο καφετεριών που δεν λεν να κάνουν βήμα με τα πόδια ούτε μέσα στον πεζόδρομο! Ελλάς το μεγαλείο σου πάντα!
Και αν έχεις και καρότσι άστα να πάνε. Είπα να κάνω βόλτα Σάββατο μεσημέρι, μετά που έκλεισαν τα μαγαζιά και δεν είχε κίνηση στην αγορά, και να δοκιμάσω το καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο του παιδιού μου και έφριξα. Έτυχε να βρω ελεύθερες τις ράμπες στις διαβάσεις επειδή δεν είχε πια κίνηση στη αγορά αλλά τόσο τα τραπεζοκαθίσματα όσο και η απαράδεκτη κατάσταση του πλακόστρωτου στον πεζόδρομο με έκαναν να καταλάβω πως μόνο μέσα στον δρόμο(!) μπορώ να κινούμαι ομαλά με το αμαξίδιο! Και να θυμίσω πως το πλακόστρωτο στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους και της Τσαλδάρη είναι σε αυτήν την τραγική κατάσταση εδώ και τόσα χρόνια λες και έτσι πρέπει να ναι και να παραμείνει.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! Γιατί λεφτά υπάρχουν, ναι και δεν κάνω αστεία όπως άλλοι. Λεφτά υπάρχουν και οφείλουν να τα καταθέτουν όλοι αυτοί οι παράνομα καταληψίες των δημοτικών χώρων, πεζοδρομίων και πεζοδρόμων, σε Ελιάς, Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ιπποκράτους, ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος έχει γίνει έρμαιο των καταστηματαρχών (οι οποίοι ούτε πληρώνουν αυτά που πρέπει, αλλά ούτε συμμορφώνονται με τη νομοθεσία, τραπεζοκαθίσματα, μουσική, άδειες κ.λ.π.). Η αρχηγός κάνει πως δεν ακούει, δεν θέλει προβλήματα με τους καταστηματάρχες, που να ξέρει όμως ότι δημιούργησε προβλήματα με τους πολίτες που δεν μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες. Αυτοί θα την «τιμωρήσουν». Για ρωτήστε την τολμάει να περπατήσει στην πόλη; Ο κόσμος έχει αγριέψει.

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορουμε να κανουμε ως πολιτες?

Υπαρχουν καποια απλα πραγματα για να βοηθησουμε?

Μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο στη Δημοτικη Αστυνομια για να βεβαιωσουν παραβαση? Τι αλλο μπορει να γινει?

Η καταχρηση των πεζοδρομιων ειτε απο καφετεριες/ταβερνες ειτε απο παρανομα αυτοκινητα εχει παραγινει..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ????ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ ,ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,,ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΗ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΠΗ!!!!Η ΒΕΡΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ -ΤΙΠΟΤΑ-...

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να καταγγείλετε την δημοτική αρχή (είτε ανώνυμα είτε επώνυμα) στην τοπική εισαγγελεία. Δεν ξερώ πως, αλλά έχει έναν μαγικό τρόπο να τους ξεβουλώνει τα αυτιά...

Post Bottom Ad

Σελίδες