Ζήτησαν χρήματα για το ΟΣΔΕ στην Βέροια...Aναγνώστης σχολιάζει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ζήτησαν χρήματα για το ΟΣΔΕ στην Βέροια...Aναγνώστης σχολιάζει

Σχόλιο αναγνώστη για τους αγρότες που τους ζήτησαν χρήματα για το ΟΣΔΕ στην Βέροια

Ειναι σιγουρο οτι θα προφασισθουν και θα
ισχυρισθουν ισως οτι προσφερουν υπηρεσιες περαν οσων προβλεπονται στη συμβαση!!!! Αυτό είναι περα για περα αναληθες γιατι ολα προβλεπονται στη συμβαση που υπογραφηκε μεταξυ Υπουργειου Γεωργιας και ΠΑΣΕΓΕΣ. Η συμβαση προβλεπει λοιπον ενεργοποιηση δικαιωματων των παραγωγων και αρα ολες οι ενεργειες και οι υπηρεσιες που προσφερουν τα συνεργεια στον καθε παραγωγο ειναι η ενεργοποιηση των δικαιωματων τους και ΜΟΝΟ. Αλλωστε ο παραγωγος επεισκεπτομενος αυτα τα συνεργεια δεν ζηταει τιποτε παραπανω απο την ενεργοποιηση των δικαιωματων του. Καταγγελια στο Υπουργειο λοιπον και στον Εισαγγελεα του καθε Νομού.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα τόσα χαράτσια επιπλέον ένα ακόμη αδικαιολόγητο χαράτσι για τον δύσμοιρο αγρότη παρότι το κόστος αυτό το καλύπτει στο σύνολό του η πολιτεία. Ασφαλώς για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να πάρουν θέση και οι βουλευτές. Να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη πρακτική και να αναδείξουν εκεί που πρέπει το θέμα ώστε να σταματήσει αυτή η εκμετάλλευση. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει η πολιτεία και κάποιοι να σκαρφίζονται μηχανοραφίες για είσπραξη χρημάτων που δεν τους ανήκουν. Στο τέλος τέλος πρέπει να αντισταθούμε γιατί δεν είναι καιροί για άλλα επίπρόσθετα και χωρίς λόγο χαράτσια. Κανείς να μη δεχθεί να πληρώσει κι αν θέλουν οι συγκεκριμένοι ας μην ενεργοποιήσουν δικαιώματα και θα δουν πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος!!!! Αντίσταση λοιπόν!!!

Post Bottom Ad

Σελίδες