Αναγνώστης..Οι βουλευτές Ημαθίας να πάρουν τώρα θέση για το ΟΣΔΕ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αναγνώστης..Οι βουλευτές Ημαθίας να πάρουν τώρα θέση για το ΟΣΔΕ

Μετά τα τόσα χαράτσια επιπλέον ένα ακόμη αδικαιολόγητο χαράτσι για τον δύσμοιρο αγρότη παρότι το κόστος αυτό το καλύπτει στο σύνολό του η πολιτεία. 
Ασφαλώς για το
συγκεκριμένο θέμα πρέπει να πάρουν θέση και οι βουλευτές. 
Να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη πρακτική και να αναδείξουν εκεί που πρέπει το θέμα ώστε να σταματήσει αυτή η εκμετάλλευση. 
Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει η πολιτεία και κάποιοι να σκαρφίζονται μηχανοραφίες για είσπραξη χρημάτων που δεν τους ανήκουν. Στο τέλος τέλος πρέπει να αντισταθούμε γιατί δεν είναι καιροί για άλλα επίπρόσθετα και χωρίς λόγο χαράτσια. Κανείς να μη δεχθεί να πληρώσει κι αν θέλουν οι συγκεκριμένοι ας μην ενεργοποιήσουν δικαιώματα και θα δουν πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος!!!! Αντίσταση λοιπόν!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΥΓ..Ο Αναγνώστης μιλάει για τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ που ο υπουργός είπε να μην κρατάνε χρήματα από τους αγρότες,και σήμερα δεχθήκαμε καταγγελία ότι τους ζητάνε χρήματα..
δείτε την δημοσίευση εδώ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αφιλότιμοι εισπράττουν αδικαιολόγητα από τον κάθε παραγωγό 30 ευρώ και δεν του δίνουν ούτε το νόμιμο παραστατικό. Δεν του δίνουν δηλαδή το θεωρημένο Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών όπως θα έπρεπε να πράττουν. Δύο φορές παράνομοι λοιπόν : Η μία γιατί εισπράττουν χρήματα αδικαιολόγητα και παράνομα ενώ δεν θα έπρεπε και η δεύτερη γιατί ενώ εισπράττουν χρήματα έστω και παράνομα δεν εκδίδουν άμεσα το νόμιμο πραστατικό όπως θα έπρεπε. Τι κάνει το ΣΔΟΕ? τι κάνει η εφορία Βέροιας?

Παραγωγός που πλήρωσε σήμερα στο συνεργείο της ΠΑΣΕΓΕΣ επί της οδού Θεσσαλονίκης απέναντι από το Μάρκετ του Γαλαξία και δεν έλαβε παραστατικό. (είπαν να πάω να το πάρω μετά τις γιορτές)

Post Bottom Ad

Σελίδες