Να γίνουν τα τελευταία λεπτά ζητάει η ΑΕΚ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Να γίνουν τα τελευταία λεπτά ζητάει η ΑΕΚ

 Να γίνουν τα τελευταία λεπτά ζητάει η ΑΕΚ«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», λέει ο λαός. Και ο μόνος τρόπος να αποφύγει πια η ΑΕΚ τον πνιγμό στη Football League είναι η διεξαγωγή των τελευταίων 12-13 λεπτών του αγώνα με τον Πανθρακικό και η ανατροπή του
σκορ.
Αυτή είναι (ανεξάρτητα από το πόσο ρεαλιστική μοιάζει) η μόνη πιθανότητα και αυτή διεκδίκησε στην εκδίκαση της έφεσης που έγινε σήμερα στην ΕΠΟ.
Παρουσία λοιπόν και των Κωστή, Σεραφείδη, Γιαννίση και Καπετανόπουλου, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε εκ νέου ότι κακώς διεκόπη οριστικά το ματς και έβαλε ξανά εναντίον του Σταύρου Τριτσώνη.
Στην αγόρευσή του ο Γρηγορίου τόνισε πως ο διαιτητής αποφάσισε μόνος -και χωρίς να πάρει τη γνώμη των υπόλοιπων αξιωματούχων του αγώνα- να λήξει εκείνος εις βάρος της ΑΕΚ.
Αφού το αντιπαρέβαλε λοιπόν με το παράδειγμα του Τάσου Κάκου στο περσινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (όταν είχαν γίνει τρεις συσκέψεις έως ότου διακοπεί οριστικά) σημείωσε πως τόσο η Αστυνομία, όσο και οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ και ο παρατηρητής έδιναν τη συγκατάθεσή τους για να τελειώσει το παιχνίδι.
Αντίθετα ο Τριτσώνης, όπως υποστήριξε ο Γρηγορίου, το διέκοψε «επειδή βρήκε φθορές που δεν υπήρχαν» (μιας και είχαν αποκατασταθεί). Ένας λόγος που, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι προσχηματικός και αβάσιμος» και αυτό αποδεικνύεται από τα όσα έλεγαν οι υπόλοιποι φορείς του αγώνα. «Όλοι έλεγαν ψέματα και μόνο εκείνος λέει την αλήθεια», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.
Εκτός αυτού, δε, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ στάθηκε και στην αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη» (που δεν διαψεύστηκε από κανέναν, όπως ανέφερε) σύμφωνα με την οποία ο διαιτητής συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον Θανάση Μπριάκο.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι «προφανώς έπαιρνε εντολές από ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν δρομοδείκτες της ΑΕΚ», δεν δίστασε να σημειώσει πως «αίσθησή μου είναι ότι ήθελε να διακόψει το ματς για να υποβιβαστεί η ΑΕΚ». Κάτι που χαρακτήρισε απαράδεκτο, μιας και «δεν μπορεί ένας διαιτητής να κρίνει μόνος του το μέλλον μιας ομάδας».
Άλλωστε, όπως ανέφερε, ο λόγος διακοπής που ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν αφορά στα επεισόδια (σ.σ. επικαλείτο τις φθορές) ενώ έχουν προηγηθεί περιπτώσεις, όπως η περσινή στο Άρης-Αστέρας με το μπουκάλι στη βοηθό Κουρομπύλια, όπου έχει ανατραπεί το φύλλο αγώνα.
Με βάση όλα αυτά, λοιπόν, η ΑΕΚ ζήτησε να διεξαχθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα -ή στη χειρότερη περίπτωση να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών (που θα την απαλλάξει τουλάχιστον από το -2 την επόμενη χρονιά).
Όσο για την απόφαση, ο πρόεδρος της επιτροπής ενημέρωσε ότι πρόθεσή του είναι να εκδοθεί σήμερα. Εφόσον όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό λόγω χρόνου (εκδικάστηκαν κι άλλες υποθέσεις σήμερα), τότε θα βγει το αργότερο αύριο.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες