Ο δήμος Βέροιας είναι εδώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο δήμος Βέροιας είναι εδώ


Στη διασταύρωση Ανοίξεως με Κωττουνίου (στην αρχή της Κωττουνίου) έχει γίνει εδώ και καιρό ένα πολύ μικρό χαντάκι εγκάρσια του δρόμου,που αν και σκεπάστηκε με φίλερ, δεν έγινε τίποτα και λόγω πολύ μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου έχουν σχηματιστεί δυο πολύ ωραίες λιμνούλες - λακουβίτσες, που κάνουν τα αυτοκίνητα (προς ΚΤΕΛ, Εδέσσης, Μεγ. Αλεξάνδρου, Παστέρ κλπ κλπ) να λαδώνουν τα αμορτεσέρ τους...
Φαντάζομαι την οικονομική δυσχέρεια του Δήμου,αλλά παρακαλώ πολύ αν είναι δυνατόν, να γίνει κανά αξιοπρεπές μπάλωμα από το Δήμο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λεπτομέρειες είναι αυτές αγαπητέ συναναγνώστη. Θα ασχοληθούμε με 2-3 λακουβίτσες ενώ η πόλη προσμένει τη ριζική αναμόρφωση της μέσω της αστικής ανάπλασης? Και μια απορία που έχω. Στην ανάπλαση προβλέπεται αλλαγή του ασφαλτοτάπητα των οδών ή θα έχουμε καινούργια πεζοδρόμια με τριτοκοσμικούς δρόμους???

Nomikos είπε...

Έχει δίκιο ο αναγνώστης για την απαράδεκτη εγκάρσια τομή στο οδόστρωμα, είναι άμεση η ανάγκη οριστικής λύσης εκεί καθότι διέρχονται καθημερινώς εκατοντάδες οχήματα.
Ένα άλλο απαράδεκτο που συμβαίνει εκεί, όπως και σε άλλα πεζοδρόμια, είναι η κατάληψη της ειδικής ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ.
Παρακαλούνται ο συμπολίτες, να δείχνουν ιδιαίτερη ευασθησία σε τέτοια θέματα, να μην χρειάζεται η καθημερινή επέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία και έχει "ιερά υποχρέωση" να τηρεί τις ράμπες αυτές "καθαρές" από τους ασυνείδητους ...

Post Bottom Ad

Σελίδες