Αυτό δεν είναι συμβούλιο είναι παιδική χαρά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό δεν είναι συμβούλιο είναι παιδική χαρά

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας αναρωτιέται γιατί οι πολίτες δεν πατάνε στο δημοτικό συμβούλιο...Μην αναρωτιέσαι πρόεδρε το πράγμα είναι απλό,γιατί να έρθει κάποιος στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας όταν οι πολίτες δεν παίρνουν τον λόγο να πουν το πρόβλημα τους; και  να κάθονται επί ώρες να ακούνε τους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους να λένε ότι ναναι; χωρίς να απαντάνε σε κύριες ερωτήσεις,όπως σε στυλ Κορωνά τι να κάνω εγώ για τα αδέσποτα.
Πρέπει να δώσετε λόγο στον κόσμο να μιλάει σε εσάς σε όλους σας, να λέει το πρόβλημα του πρόεδρε, έστω για 3 με 4 λεπτά κάθε συμβούλιο, να μιλάνε τουλάχιστον 5 πολίτες,και φυσικά όχι οι ίδιοι και ίδιοι αυτό είναι αυτονόητο.
Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο  δημοκρατικό πρόεδρε είναι παιδική χαρά, και επειδή είστε ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να αλλάξει την κατάσταση και πιστεύουμε ότι μπορείτε, κάντε το συμβούλιο να μιλάνε οι πολίτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετά τις επιθέσεις σε δύο συμπολίτες μας αυτό βρήκε να απαντήσει το καμάρι μας ο Κορωνάς;
Εύγε. Ακόμα δεν τον διέγραψαν;Για όνομα του Θεού πια...

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που απαιτούν από τη Δήμαρχο θέσεις για να παίρνουν κανα ψιλό με μέσο πίεσης τις ψήφους και τα σόγια τους και όσο έχουμε Δημάρχους δέσμιους τέτοιων σαλτιμπάγκων δεν πάμε μπροστά...

Post Bottom Ad

Σελίδες