Το θέμα με τα αδέσποτα στο συμβούλιο,αντιδήμαρχος εγώ τι να κάνω - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Το θέμα με τα αδέσποτα στο συμβούλιο,αντιδήμαρχος εγώ τι να κάνω

Θέμα με τα αδέσποτα έφερε ο δημοτικός σύμβουλος Βεροιας Π.Παυλίδης και μάλιστα ανέφερε και περιστατικό που ήταν μαρτυράς σήμερα για κάποιον που τον δάγκωσε σκυλί στο πόδι.
Η απάντηση του Αντιδημάρχου Θ.Κορωνά ήταν εγώ τι να κάνω.
Ωραία απάντηση αντιδημάρχου δεν ξέρω δεν απαντώ.
Αν σας πάει κανένας πολίτης στον Εισαγγελέα θα απαντήσετε αντιδημαρχε.
Οφείλουμε να πούμε ότι ποιο σύντομη απάντηση αιρετού δεν ακούσαμε καμία φορά.
Ο Π.Παυλίδης τόνισε στο συμβούλιο ότι κάτι πρέπει να κάνουμε σαν δήμος με το συγκεκριμένο θέμα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ολοι καταντησαμε να περπαταμε με
γκλιτσες στην (πρωην Λεωφορο) Ανοιξεως σαν τσομπανηδες σε μαντρια
φαινεται οτι καποιοι αρχισαν να ξυπνανε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΖΩΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ..ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ 2ΠΟΔΑ ΖΩΑ ΦΤΑΙΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ....
Απ'ότι φαίνεται μόνο χώρο στην καρέκλα πιάνεις....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ευθύνες των "υπευθύνων" και το πρόβλημα της αντιμετώπισης των αδέσποτων είναι εντός της αρμοδιότητας της Δημοτικής αρχής. Εφόσον υπάρχει αποδεδειγμένος τραυματισμός πολίτη, ο πολίτης έχει δικαίωμα να στραφεί νομικά έναντι του Δήμου, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνει, είναι προφανές ότι λόγω του σοβαρού κινδύνου της Δημόσιας υγείας, αναμένονται ακόμα και αυτεπάγγελτες ενέργειες της Δικαιοσύνης ...
Έτσι όπως πάει το πράγμα, δεν θα αργήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Παυλιδης Αντιδημαρχος τσοπανοσκυλων

Ανώνυμος είπε...

Το οτι το θεμα ειναι σοβαρο και αποτελει μεγαλο προβλημα για την πολη, τους πολιτες και τη δημοσια υγεια γενικοτερα ειναι γνωστο τοις πασι! Οτι ο δημος ειτε αδυνατει να κανει τις απαραιτητες ενεργειες προκειμενου να μειωθει το προβλημα , ειτε δεν εχει την βουληση ειναι επισης γνωστο. Αυτο που πολλοι συμπολιτες μας ξεχνουν ειναι πως αυτα τα αδεσποτα απο καπου προερχονται. Δεν ''φυτρωσαν'' ουτε τα εφεραν εξωγηινοι! Καποιοι τα ειχαν σπιτι τους, στην αυλη τους, στο εξοχικο τους και τα παρατησαν με αποτελεσμα να πολλαπλασιαζονται μιας και δεν ειναι στειρωμενα! Η λυση δεν ειναι η ευθανασια τους , οπως διαβασα σε προηγουμενο σχολιο, αλλα η περισυλλογη τους σε χωρο του δημου , η στειρωση και δωρεα σε φιλοζωους που θα τα φροντιζουν! Αν ειναι δυνατον το 2013 να σκοτωσουμε αδεσποτα ζωα επειδη ο δημος δεν κανει τις απαριατητες ενεργειες προκειμενου να αντιμετωπιστει το προβλημα! Με αυτη τη λογικη καποιοι ''εξυπνοι'' βαζουν φολες και πιστευουν πως λυνουν το προβλημα! Κανενα προβλημα δεν λυνεται ετσι! Επισης μιας κι εγω ειμαι πολιτης αυτης της πολης ουδεποτε με εχει πειραξει σκυλος και δεν κυκλοφορω με κανενα παλουκι ουτε καμμια γκλιτσα.

Ανώνυμος είπε...

BΑΛΤΕ ΤΟΝ Κ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τοση εθελοντες υπαρχουν στην πολη μας εμπροσ λοιπον να τα μαζεψετε

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ «ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΩ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κ. ΚΟΡΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΤΣΙ…. ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 80 ΖΩΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ 150 ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ 200, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥ κ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΡΑΙΟΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ…ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ...ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ…ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν βρηκε λυση η γνωστη φιλόζωη κ. Αρχοντάκη ΜΗΝ περιμένετε απολύτως τίποτε. Ο νέος υπεύθυνος θα παραιτηθεί μόλις έχουμε σοβαρό περιστατικό με δάγκωμα .
Σωστά παρατηρεί κάποιος ποιο πάνω : Τα αδέσποτα δεν φύτρωσαν κάποιος τα άφησε στον δρόμο . Ξέρετε ότι από ένα Θηλυκό τον χρόνο μπορούμε να έχουμε περίπου 12-15 μικρά ,εάν το 40 % αυτών είναι θηλυκά ξέρετε τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια ...κ. Κορωνα πρόσεξε μην μείνεις στην μικρή ιστορία της πόλης "...εγω τι να κάνω.."

Nomikos είπε...

Ακόμα δεν υπάρχουν παραιτήσεις ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις δώστε μια ευκαιρία στο παιδί. Μέχρι τώρα δε μιλούσε καθόλου στο Δ.Σ. Τώρα ξεκίνησε να λέει "εγώ τί να κάνω". Προσπαθεί... Πάντως το να υπάρχουν τουλάχιστον 6 καταγεγραμμένες και δημοσιευμένες καταγγελίες και να μην παραιτείται είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ. Τόσο ανάγκη το χιλιάρικο πια?

κος Γιώργος είπε...

Το θεμα με τα σκυλια ειναι απο εξαιρετικα απλο εως εξαιρετικα πολυπλοκο. Απλο ειναι να παραιτηθει ο Κορωνας και ο καθε Κορωνας στη θεση του εκαστωτε αντιδημαρχου. Λυση ομως δεν ειναι αυτη. Λυση δεν ειναι ουτε η ευθανασια.
Ας πάμε όμως τώρα στα πολύπλοκα. Προφανως, σκυλι που δαγκωνει καλως ή κακως πρέπει να θανατώνεται, τα υπόλοιπα όμως πρέπει να στειρωθούν σε πρώτη φάση. Σε δευτερη φάση, οι απανταχού φιλόζωοι θα πρεπει να μάθουν κάποτε ότι να κυκλοφορούν σκυλιά ελευθερα στην πόλη είναι εστία μόλυνσης καταρχήν, επικίνδυνα δε. Πρέπει να μαζευτούν σε ειδικό χώρο γι'αυτά.
Επίσης, σε τρίτη φάση, πρέπει να τιμωρούνται οι ΗΛΙΘΙΟΙ που πετάνε στο δρόμο ένα σκυλί γιατι περασε η μόδα του! Βέβαια, για να λεμε του στραβου το δικιο, ο Κορωνας δεν μπορεσε να τα βαλει με ειλημμένες αποφάσεις όσων αφορά τα πρόστιμα στα καταστήματα, θα τα καταφέρει με τα σκυλιά που δεν ξέρει "και τι να κάνει"?

ΥΓ: Για τον τυπα που λέει για τον Θεοδωριδη, τι να πει κανεις. Η βλακεια οπως ειπε και ο αινσταιν ειναι μεγαλυτερη και απο το συμπαν!!
ΥΓ2: Ο κορωνας θα πρεπει τουλαχιστον να ζητησει συγνωμη για τη βλακεια που εκστόμισε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.... Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ..ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...ΖΕΣΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

κ Παυλιδη, μην ξεχασετε στην εμμ παπα που μενετε και εσεις να μας απολαξετε απο τα σκυλια που μαζευει μια κυρια στην πυλωτη της και φοβομαστε να περασουμε να παμε στο σπιτι μας , μην μας δαγκωσουν.

Post Bottom Ad

Σελίδες