Πάμε Πακέτο: Έφυγε όταν συνάντησε την αθίγγανη μητέρα της - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πάμε Πακέτο: Έφυγε όταν συνάντησε την αθίγγανη μητέρα της



Ένα απρόσμενο και καθόλου ευχάριστο φινάλε είχε το χθεσινό επεισόδιο του «Πάμε Πακέτο». Η υιοθετημένη αποστολέας του πακέτου, έφυγε από το πλατό της εκπομπής μόλις γνώρισε την...

47χρονη αθίγγανη μητέρα της και έμαθε ότι έχει δώσει, πέρα από εκείνη, άλλα 4 παιδιά για υιοθεσία.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με φέρατε στην ζωή. Και ένα ακόμη ευχαριστώ που με δώσατε σε κάποιους ανθρώπους μου με αγάπησαν και μου έδωσαν τα πάντα. Αγάπη, στοργή, μόρφωση, τα πάντα», είπε η Μαρία στην μητέρα της και δυο από τα δώδεκα αδέλφια της.

Η κοπέλα, που από 12 χρονών προσπαθεί να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς, έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι η μητέρα της, που είναι μικροπωλητής, είχε δώσει άλλα 4 παιδιά για υιοθεσία. 

Στο τέλος της εκπομπής, η Μαρία, στο πλευρό της οποίας ήταν ο θετός της πατέρας, αντάλλαξε μια παγωμένη αγκαλιά με την βιολογική της μητέρα και αμέσως μετά έφυγε, λέγοντας «αισθάνομαι αμήχανα. Περίμενα ότι θα είναι αθίγγανοι, αλλά όλο το σύνολο με έχει φρικάρει πάρα πολύ. Θα σκεφτώ αν θέλω να έχω κάποια σχέση μαζί τους στο μέλλον. Πάντως δεν μπορώ να τους δω σαν οικογενειά μου. Να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν βρεθούν τα άλλα παιδιά που έχουν δώσει για υιοθεσία».



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες