Ρύθμιση – «μαμούθ» για τους οφειλέτες προανήγγειλε ο Βρούτσης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ρύθμιση – «μαμούθ» για τους οφειλέτες προανήγγειλε ο Βρούτσης



  • 528
     
vroutshsofeiletes3334 625    300x123 Ρύθμιση   «μαμούθ» για τους οφειλέτες προανήγγειλε ο ΒρούτσηςΕνιαία ρύθμιση για τους οφειλέτες φόρων και ασφαλιστικών εισφορών προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, κάνοντας λόγο για «ύστατη ευκαιρία» για αυτούς που χρωστούν, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».
«Είμαστε σε μια σκληρή και ουσιαστική διαπραγμάτευση με την τρόικα. Πιστεύω να καταλήξουμε σε συμφωνία. Η όποια ρύθμιση αποφασιστεί θα είναι και η τελευταία» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
«Και το τονίζω: Θα είναι πραγματικά η «ύστατη ευκαιρία» για όσους θελήσουν να κλείσουν λογαριασμούς του παρελθόντος και να κάνουν μια νέα αρχή πληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους. Πρόκειται για μια ενιαίου χαρακτήρα ρύθμιση τόσο για οφειλές φόρων όσο και οφειλές ασφαλιστικών εισφορών» συμπλήρωσε.
«Στόχος μας είναι οι πολλές δόσεις έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της καταβολής των τρεχουσών εισφορών. Δηλαδή, η επιβίωση των επιχειρήσεων» πρόσθεσε ο κ. Βρούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες