Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες  • 0
     
 Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες
 
 Πρόταση για να μειωθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών στα 62, εφόσον συμπληρώνουν 40 χρόνια ασφάλισης, κομίζει στους αγρότες η κυβέρνηση, προκειμένου να αναστείλουν και αυτοί με τη σειρά τους τις κινητοποιήσεις.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο που μετείχε στη διυπουργική σύσκεψη με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ.Γιάννη Στουρνάρα, η κυβέρνηση εξετάζει και ειδική ρύθμιση για να μπορέσουν να πάρουν σύνταξη στα 67 τους ακόμα και όσοι χρωστούν σήμερα μικρά ποσά (έως περίπου 4.000 ευρώ) στον ΟΓΑ.
Στη σύσκεψη, εκτός από τον κ.Στουρνάρα, μετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος, ο υφυπουργός Οικονομικών κ.Γιώργος Μαυραγάνης και επιτελικά στελέχη των εμπλεκομένων υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες