Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


25 Φεβ 2013

Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες  • 0
     
 Στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια δουλειάς οι αγρότες
 
 Πρόταση για να μειωθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών στα 62, εφόσον συμπληρώνουν 40 χρόνια ασφάλισης, κομίζει στους αγρότες η κυβέρνηση, προκειμένου να αναστείλουν και αυτοί με τη σειρά τους τις κινητοποιήσεις.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο που μετείχε στη διυπουργική σύσκεψη με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ.Γιάννη Στουρνάρα, η κυβέρνηση εξετάζει και ειδική ρύθμιση για να μπορέσουν να πάρουν σύνταξη στα 67 τους ακόμα και όσοι χρωστούν σήμερα μικρά ποσά (έως περίπου 4.000 ευρώ) στον ΟΓΑ.
Στη σύσκεψη, εκτός από τον κ.Στουρνάρα, μετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος, ο υφυπουργός Οικονομικών κ.Γιώργος Μαυραγάνης και επιτελικά στελέχη των εμπλεκομένων υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε