Πολύ επικίνδυνη η Λ. Ανοίξεως στην Βέροια ! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πολύ επικίνδυνη η Λ. Ανοίξεως στην Βέροια !

Η Λεωφόρος Ανοίξεως που κατάντησε "δρομάκι", είναι μία επικίνδυνη Οδός, όχι μόνο λόγω των συνεχών εργοταξίων που βρίσκονται κατά μήκος, αλλά και λόγω των "κρυφών" επικίνδυνων σημείων που συναντούν καθημερινά οι οδηγοί, με κρισιμότερο την μικρή στροφή που υπάρχει μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων η οποία είναι "τυφλή" και βρίσκεσαι ξαφνικά "μετωπικά" με το αντίθετα διερχόμενο όχημα. 
Βέβαια, το πρόβλημα διογκώνεται με το παρκάρισμα των αυτοκινήτων επί της οδού, σε σημεία που κανονικά έπρεπε να απαγορεύεται ακόμα και η στάση ! 
Σε ορισμένα δε σημεία, χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο και τότε συμβαίνει αυτό που διακρίνει τον τελευταίο καιρό την κυκλοφοριακή ροή αυτής της πόλης, το ΕΜΦΡΑΓΜΑ. 
Χρήζει άμεσης επίλυσης το πρόβλημα στάθμευσης επί της Ανοίξεως, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα, αν δεν επιληφθεί του θέματος η τροχαία ή η Δημοτική Αστυνομία, θα έχουμε Δυσάρεστες εκπλήξεις και να δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Η στάθμευση πρέπει άμεσα να απαγορευτεί μέχρι την κατασκευή των ειδικών προβλεπόμενων θέσεων στάθμευσης επί της Ανοίξεως. 
Ας επιδείξουμε όλοι ιδιαίτερη προσοχή και ας αρχίσουμε "να νοιαζόμαστε" γιατί πρόκειται για την  καθημερινότητά μας. 

Επί τη ευκαιρία, θυμίζουμε ότι σε blogs και δελτία ειδήσεων γίνεται αναφορά για την κατασκευή διοδίων με "αρχική" τιμή 2,20 ευρώ ! στο Νησέλι ! 
Αυτά τα απαράδεκτα συμβαίνουν όταν δεν νοιαζόμαστε...   
Ξυπνήστε, μας περνάνε για κορόιδα ! 
Οι Ημαθιώτες "άρχοντες" ας δουν πως στην Πιερία αντιδρούν ακόμα και με έντονα διαβήματα στο αρμόδιο Υπουργείο και συγκεντρώσεις για τα διόδια που τους βάζουν στο Αιγίνιο και ας δείξουν την ίδια ευαισθησία...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Nomikos είπε...

Στην Ανοίξεως γίνεται το έλα να δεις, ούτε πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης, ούτε Δημοτική Αστυνομία (ασχολείται με κλήσεις αλλού...), ούτε και ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που πάνε και έρχονται στο κοντινό Γυμνάσιο, απαράδεκτη κατάσταση.

Όσο για τα διόδια στο Νησέλι, η Πιερία έχει πολιτικούς και Δημάρχους με ... ευαισθησία πάνω στα προβλήματα της καθημερινότητας. Το ίδιο αναμένουμε και από τους δικούς μας ...
Τα διόδια που κατασκευάζονται στο Νησέλι, πλήτουν όλους, από τον αγρότη μέχρι τον κάθε εργαζόμενο που δουλεύει στην περιοχή, είτε σε περιοχή όμορου νομού.
Προφανώς κάποιοι δεν πληροφορήθηκαν έγκαιρα το θέμα αυτό και ψάχνονται...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν είδατε τίποτα.
Η ευθύνη είναι ολόκληρη και αποκλειστική της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ανώνυμος είπε...

Από δημοσιογραφικής άποψης, ρωτήθηκαν οι πολιτικοί αυτού του τόπου τι πρόκειται να πράξουν για τα διόδια που γίνονται στο Νησέλλι ???

Ανώνυμος είπε...

Θα ξυπνήσει κανένας από τους Βουλευτές και θα μπει μπροστά για τα διόδια στο Νησέλι;
Μιχάλη, για ρώτα τους...
Περιμένουμε ρεπορτάζ.

Post Bottom Ad

Σελίδες