Με επίσχεση εργασίας απειλούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για το κούρεμα παλιών οφειλών... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Με επίσχεση εργασίας απειλούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για το κούρεμα παλιών οφειλών...


Αντιδρώντας στο νέο «κούρεμα» παλαιών οφειλών τους, οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ, εκτός των φαρμακοποιών, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας από την 1η Φεβρουαρίου.
Όλοι οι ιδιωτικοί σύλλογοι που έχουν... 
συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ ζητούν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους έως τις 31 Ιανουαρίου: ισότιμη μεταχείριση όλων των παρόχων του ΕΟΠΥΥ, άμεση αποπληρωμή των απαιτήσεών τους για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2012, χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των παλαιών οφειλομένων τους και όχι κούρεμα στις παλιές οφειλές τους μεγαλύτερο από αυτό που έχει γίνει για τους φαρμακοποιούς.

Την Τετάρτη, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών επισκέφθηκαν εκτάκτως τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και ζήτησαν την άμεση αποπληρωμή των νέων οφειλών και την ελαχιστοποίηση του κουρέματος παλαιών οφειλών, η οποία είχε αποφασιστεί μια μέρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΙΣΑ, Γ. Πατούλη, ο κ. Σταϊκούρας δεσμεύτηκε για τη αποπληρωμή των οφειλών που αφορούν τα πρώτα τέσσερα ταμεία που μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ, ύψους 1,6 δισ. ευρώ, καθώς και τα 240 εκατ. ευρώ που οφείλει ο ο ΕΟΠΥΥ στους γιατρούς για τα ταμεία που μπήκαν αργότερα στον Οργανισμό....
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες