Αναγνώστης..Ετοιμαστείτε, έρχεται το χαράτσι του Νησελίου !!! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αναγνώστης..Ετοιμαστείτε, έρχεται το χαράτσι του Νησελίου !!!

Σε λίγο καιρό ξεκινάει η θεμελίωση για την  κατασκευή των διοδίων στο Νησέλι !!!
Αντίστοιχα σήμερα "προσπάθησαν" να ανοίξουν τα διόδια στο Αιγίνιο Πιερίας. Όμως, βρήκαν μπροστά τους ένα ανθρώπινο τοίχος των κατοίκων της περιοχής που πολεμούν για τον τόπο τους. 
Στα διόδια βρίσκονταν από νωρίς το πρωί μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής δημοτών Πύδνας-Κολινδρού, ο Δήμαρχος και μέλη τοπικών κινήσεων ενώ κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί και στα παράπλευρα και μετωπικά διόδια της Λεπτοκαρυάς. 
Οι κάτοικοι ζητούν την κατάργηση των παράπλευρων διοδίων και τη μείωση της τιμής των μετωπικών καθώς και ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου σε όλο το νομό, διότι απαγορεύεται σε όλη την Ευρώπη η κατασκευή διοδίων χωρίς την κατασκευή παράπλευρου εναλλακτικού δικτύου στην περιοχή.
Σε ρεπορτάζ της ΕΤ3, οι κάτοικοι αναφέρθηκαν και στα απαράδεκτα διόδια που θα λειτουργήσουν στο Νησέλι Ημαθίας !!! Τόνισαν τον εμπορικό και τον τουριστικό αποκλεισμό που θα επιφέρουν αυτά τα διόδια, ενώ η συμπαράσταση ήρθε και από τους πολιτικούς της Πιερίας. Οι κάτοικοι θα συνεχίσουν τον αγώνα και μάλιστα δυναμικότερα !!! 
Όπως τόνισαν, "τα διόδια δεν πρόκειται να λειτουργήσουν".
Από πλευράς Υπουργείου (όπως αναφέρεται σε γνωστό site) λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις αντιδράσεις, εξετάζουν αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής...

Οι Ημαθιώτες πολιτικοί ζουν ακόμα στον κόσμο τους, ίσως γιατί αυτοί ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ, ίσως γιατί περιμένουν να "επέμβουν" προσχηματικά και κατόπιν εορτής όταν ήδη τα διόδια θα έχουν δημιουργηθεί. 
Οι πολίτες της Ημαθίας και μέσω των blogs, τώρα άρχισαν να ενημερώνονται για το θέμα και αναμένουν την αντίδρασή τους. Να  βγουν και ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΗΜΑΘΙΩΤΩΝτων εργαζόμενων στις όμορες περιοχές που πηγαινοέρχονται καθημερινά, των αγροτών που θα επιβαρυνθούν περισσότερο, των κατοίκων που για μια κοντινή μετακίνησή τους θα πρέπει πλέον να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 
Βέβαια, το ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Ημαθία για τον επισκέπτη θα στοιχίζει σε διόδια 1,20 (Μάλγαρα) + 2,20 (Νησέλλι)  δηλαδή 6,80 ευρώ !!! μόνο σε διόδια πάνε-έλα, ενώ από Πιερία 2,20 (Αιγίνιο) + 2,20 (Νησέλλι) δηλαδή 8,80 ευρώ !!!
Αν αυτό δεν απασχολεί τον πολιτικό και τον εμπορικό κόσμο, τους ανθρώπους που περιμένουν την τουριστική ανάπτυξη (?), τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ας μην μας ξαναπούν σε ομιλία τους για ανάπτυξη, (τ' άκουσες κύριε Αντιπεριφερειάρχη ; - Κυρία και κύριοι Δήμαρχοι ; - Επιμελητήριο ; - και άλλοι πολλοί...)
Τουλάχιστον στην Πιερία αντιδρούν. Εμείς σιωπούμε αντί ήδη να έχουμε οργανώσει έστω μία "προειδοποιητική" συγκέντρωση στο Νησέλι. 
Αν δεν αντιδράσουμε, ας μην γκρινιάξουμε και εμείς ξανά για τα χαράτσια που πληρώνουμε...
Να δούμε όμως, τί έχουν να πουν αυτοί που λένε ότι "κυβερνούν" την Ημαθία..
Aναγνώστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο Πιερία δεν χρειάζεται να περάσουν από Νησέλι, αν κατάλαβα καλα τα διόδια θα γίνουν κοντά στον κόμβο Αλεξάνδρειας.

Θα παρουν φωτια οι παραδρομοι

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι θα φτιάξουν "ειδικές" κατασκευές στις εξόδους ώστε εκτός από τα μετωπικά θα πληρώνονται και τα πλάγια διόδια, το έκαναν στη Λεπτοκαρυά και αλλού...

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΗ ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 40Ε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ?ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!!!!!!!

Post Bottom Ad

Σελίδες