Μια εικόνα χίλιες λέξεις στο κέντρο της Βέροιας την βλέπετε βρε κομματόσκυλα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μια εικόνα χίλιες λέξεις στο κέντρο της Βέροιας την βλέπετε βρε κομματόσκυλα

Αυτήν η εικόνα είναι από το κέντρο της Βέροιας...
Ένας ηλικιωμένος άνθρωπος κουβαλάει πάνω σε ένα καροτσάκι μπιτόνια από πετρέλαιο για να βάλει στην σόμπα να ζεσταθεί,ίσως τα μπιτόνια με το πετρέλαιο να το βάλει και στο λέβητα με τα καλοριφέρ ποιος ξέρει..

Ένας άνθρωπος αξιοπρεπέστατος χαμηλοσυνταξιούχους που δεν μπορεί να γεμίσει τον λέβητα η το βαρέλι με πετρέλαιο και αναγκάζεται να κάνει καθημερινά το δρομολόγιο από το σπίτι του στο βενζινάδικο για λίγη θέρμανση, διότι η σύνταξη που παίρνει είναι πενιχρή και δεν του φτάνουν ίσως ούτε για τα απαραίτητα.

Αυτήν την εικόνα την βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην Βέροια μετά τα νέα μέτρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ και των υπολοίπων κομμάτων.

Αυτήν η εικόνα μπορεί να σοκάρει μόνο τους απλούς ανθρώπους που ζούνε την καθημερινότητα,και όχι κάποιους καλό βολεμένους πολιτικάντηδες που αλωνίζουν τα χωριά για να ξανά ζητήσουν την ψήφο τους.

Σε αυτόν τον άνθρωπο να πάτε κύριοι να του εξηγήσετε ορισμένα πράγματα γιατί αυτό ο άνθρωπος είναι αξιοπρεπείς όπως και εμείς,διότι αυτήν η εικόνα είμαστε εμείς και όχι εσείς.

Αυτήν η εικόνα είναι η Ελλάδα, η πατρίδα που δήθεν υπηρετείτε κύριοι βουλευτές και κομματάρχες, και κομματόσκυλα των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες