Και όλους τους καρεκλοκένταυρους που το απαρτίζουν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Και όλους τους καρεκλοκένταυρους που το απαρτίζουν

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
"Μένουμε Ελλάδα" λέει η διαφήμιση, "να κάνουμε τι;" λέω εγώ. Εάν το Υπουργείο χρειάζεται ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για να απαντήσει πότε θα πάρουμε τα χρήματα που οφείλει από τον Αύγουστο του 2008 και για τα οποία έχουν πληρωθεί ΦΠΑ κλπ, τι να κάνουμε στην Ελλάδα, κύριε Υπουργέ και κε πρόεδρε του ΕΟΤ αφού έχετε παραδώσει το μαγαζί σε κάποια Γραμματέα σας η οποία χρειάζεται και αυτή 2-3 Γραμματείς διότι μονίμως επί ένα έτος απουσιάζει με τον κο Πρόεδρο του ΕΟΤ στο εξωτερικό και τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με πληρωμές μένουν πίσω, πώς να λειτουργήσει ένα τέτοιο μαγαζί όταν επί ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, αλλά...

γεμίζουμε το κτίριο με νέα πρόσωπα, άχρηστα ουσιαστικά αλλά μάλλον από τις περιφέρειες των 2 κυρίων, που χρησιμοποιούν τους θώκους για προσωπική προβολή, και όλα αυτά για το ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 2.380Ε.
Μετά βάζουν τον υπουργό Οικονομικών να τρέχει να μαζεύει, για να ταΐζει όλους αυτούς τους κηφήνες και να πληρώνει και το μάρμαρο, γιατί όλοι βρίζουν τον υπουργό οικονομικών και αυτοί το παίζουν ωραίοι.
Υπουργέ και Πρόεδρε ΔΕΝ μένουμε λοιπόν Ελλάδα και ντρέπομαι που έδωσα 28 μήνες από την ζωή μου για να φτάσω στο σημείο να ΕΚΛΙΠΑΡΩ για μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ την οποία έπρεπε να είχα πάρει από την πρώτη εβδομάδα. Συνεχίστε έτσι ο γκρεμός είναι δίπλα.


press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_5630.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες