Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης με επικεφαλή τον πρόεδρό της Νίκο Μακρίδη πραγματοποίησε καθαρισμό ακτών οι οποίες ανήκουν στον Δήμο Κατερίνης. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης με επικεφαλή τον πρόεδρό της Νίκο Μακρίδη πραγματοποίησε καθαρισμό ακτών οι οποίες ανήκουν στον Δήμο Κατερίνης.

ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 29/07/2009 αντιπροσωπεία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης με επικεφαλή τον πρόεδρό της Νίκο Μακρίδη πραγματοποίησε καθαρισμό ακτών οι οποίες ανήκουν στον Δήμο Κατερίνης. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προθυμία και από τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κέντρου αλλά και από συμπολίτες που θεώρησαν και αυτοί χρέος τους να αποτελέσουν κομμάτι του γεγονότος αυτού.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες από την πολιτεία με αποτέλεσμα ο νομός μας να έχει από τις καθαρότερες ακτές στην Ελλάδα. Οι καθαρές ακτές είναι χρέος όλων μας και όχι μόνο της πολιτείας. Ναι μεν η ίδια πρέπει να τις διατηρεί καθαρές, αλλά και όλοι μας πρέπει να προσέχουμε για τη διαφύλαξη τους.
Μετά από πρόταση του προέδρου Ν. Μακρίδη που έτυχε καθολικής αποδοχής από όλα τα μέλη την ΟΝΝΕΔ μας, κάθε Τετάρτη για όλο τον μήνα Αύγουστο έχει οριστεί ως μέρα καθαρισμού των ακτών, επισκέπτοντας διάφορα μέρη του νομού μας.


Εκ του γραφείου Τύπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες