Επιβάτης έπεσε από λεωφορείο εν κινήσει στη μέση δρόμου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Επιβάτης έπεσε από λεωφορείο εν κινήσει στη μέση δρόμου


Θύμα ενός περίεργου περιστατικού που παραλίγο να κοστίσει και τη ζωή του έπεσε ο κ. Χρήστος Κατρής, όταν κάτω από πραγματικά περίεργες συνθήκες άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου της ΕΘΕΛ, στο οποίο επέβαινε και έπεσε στο οδόστρωμα της λεωφόρου Θηβών, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη και το δεξί χέρι. Όπως είπε ο ίδιος στεκόταν στον διάδρομο στη μέση του λεωφορείου και σε απόσταση από την πόρτα. Ξαφνικά ενώ μιλούσε στο κινητό του, χωρίς να το καταλάβει, άνοιξε η πόρτα και βρέθηκε έξω από το όχημα.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο λίγα μέτρα πιο κάτω και έσπευσε μαζί με επιβάτες κοντά στον τραυματισμένο άνθρωπο, που τα είχε χαμένα. Όμως ούτε ο οδηγός, ούτε πολύ περισσότερο οι επιβάτες που στεκόταν δίπλα στο θύμα, κατάλαβαν πως συνέβη αυτό το πρωτοφανές περιστατικό. Ο κ. Κατρής θα στραφεί νομικά κατά του ΟΑΣΑ διεκδικώντας αποζημίωση για τα νοσήλια του και για ψυχική οδύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες