18 Ιουν 2019

Δήλωση της Σοφίας Ράλλη που δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία

0 comments


Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου!

[Η Σοφία Ράλλη δεν συμμετέχει τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία]


Η τριαντάχρονη πρωταθλήτρια του αλπικού σκι και σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα της Κορέας το 2018, ανήκει στο Λιμενικό Σώμα, γεγονός που τελικά την εμπόδισε να συμμετάσχει στις εκλογές, γιατί ακόμα κι αν δεν εκλέγονταν δεν θα την δεχόταν πίσω στις τάξεις του. Σε αντίθεση με την Ελληνική Αστυνομία ή την Πυροσβεστική όπου οι χαμηλόβαθμοι μπορούν να πολιτευθούν, στο Λιμενικό πρέπει να παραιτηθείς και μάλιστα χωρίς επιστροφή. 


Για την Σοφία Ράλλη που μπήκε στο Σώμα με διαδικασίες ΑΣΕΠ και αφού φοίτησε στη σχολή δοκίμων, χωρίς να χρησιμοποιήσει τα προνόμια των Ολυμπιονικών, το εμπόδιο αυτό ήταν αξεπέραστο.


«Μου είναι αδύνατο να εγκαταλείψω το Σώμα, είναι η ζωή μου, η υπηρεσία μου προς την κοινωνία και το βιοποριστικό μου επάγγελμα. Στην πολιτική θέλησα να συμμετάσχω για να εκφράσω τους νέους ανθρώπους και να περάσω τις αξίες που υπηρετώ στον αθλητισμό και στη δουλειά μου: ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και τόλμη. 


Στο μικρό διάστημα που ήρθα σε επαφή με τους συμπολίτες μου σχεδόν παντού στην Ημαθία, είδα κάτι παραπάνω από ανταπόκριση και συμπάθεια: με αγκάλιασαν κυριολεκτικά και μεταφορικά!Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη τους. Θα είναι πάντα οδηγός μου και τους ευχαριστώ όλους και όλες από τα βάθη της καρδιάς μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε