18 Ιουν 2019

Η πρώτη δήλωση του Λαζάρου Τσαβδαρίδη σαν υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας

0 comments

Ημαθιώτισσες και Ημαθιώτες,

Φίλες και Φίλοι,

Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στη νεώτερη ελληνική ιστορία, έχω την τιμή να δηλώσω ξανά παρών στο ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ στην Ημαθία.

Μεγάλη η χαρά, μεγάλη όμως και η ευθύνη.

Ζητώ εκ νέου την ψήφο σας και κυρίως την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, προκειμένου να δώσω με όλη μου την αφοσίωση, τον αγώνα στα κέντρα των αποφάσεων, για μία Ημαθία της οικονομικής ανάπτυξης, της πολιτιστικής άνθισης, της κοινωνικής ανάταξης.

Για μια Ημαθία που αξίζει σε εμάς και κυρίως στα παιδιά μας.

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και δεσμεύομαι να τιμήσω πρωτίστως εγώ την ψήφο σας στο πρόσωπό μου.

Σας ζητώ να είμαι εκ νέου η γροθιά σας στο τραπέζι των διεκδικήσεων για τον τόπο μας. Να αναδεικνύω τα μεγάλα ζητήματα, να καταθέτω προτάσεις, να επιτυγχάνω λύσεις.

Σας ζητώ να είμαι εκ νέου η φωνή σας στη Βουλή των Ελλήνων. Να είμαι η φωνή του αγρότη, του εμπόρου, του ελεύθερου επαγγελματία, του πολύτεκνου, του συνταξιούχου, του νέου, του ανέργου της Ημαθίας.

Δώστε δύναμη στη δική σας φωνή.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε