Σε εξέλιξη οι εργασίες στην οδό Παυσανίου στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Σε εξέλιξη οι εργασίες στην οδό Παυσανίου στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας»

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 2.192.000,00€, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, μηχανήματα προχωρούν στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Παυσανίου που συνδέει τις οδούς Θεσσαλονίκης και Σταδίου, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Βέροιας, με σκοπό την αποκατάσταση και βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
Η ασφαλτόστρωση στην οδό Παυσανίου έρχεται μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο του οικισμού Μακροχωρίου (μήκος 3 χλμ) και την τοποθέτηση στηθαίων σε σημεία του άξονα Άμμος – Μέση και Π. Λυκογιάννη – Άγιος Γεώργιος, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση στην οδό Στρατού.
Το συνολικό έργο περιλαμβάνει:
-Αντικατάσταση υφιστάμενης κυκλοφοριακής στρώσης με νέα ασφαλτική και αντιολισθηρή.
-Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.
-Διαμόρφωση πεζοδιαβάσεων.
-Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και συστημάτων απορρόφησης ενέργειας πρόσκρουσης.
«Πρόκειται για παρεμβάσεις που βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Βέροιας. Είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας σε κύριες και δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες και σε δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία για μικρά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα» τονίζει ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες