Σε ισχύ από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Σε ισχύ από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα


Αρχίζει σήμερα,  Πέμπτη, 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας για το Πάσχα στα εμπορικά καταστήματα, ενώ την Κυριακή, 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά.

Το ωράριο που προτείνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι είναι συνεχές, από τις 9 το π.μ μέχρι τις 9μμ  για σήμερα και αύριο και μέχρι τις 5 μμ το Σάββατο ενώ για την Κυριακή 28 Απριλίου προτείνουν τα μικρά εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν από τις 11 το π.μ μέχρι τις 4μμ.

Τι προτείνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος

Από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος προτείνει για την Κυριακή, στα μέλη του, δηλαδή στα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων να λειτουργήσουν από τις 11 το π.μ μέχρι τις 8μμ.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας, όλα τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 9 το π.μ μέχρι τις 9μμ  από την Μεγάλη Δευτέρα έως και  την Μεγάλη Πέμπτη ενώ για την Μεγάλη Παρασκευή τα μικρά μαγαζιά προτείνεται από τους Εμπορικούς Συλλόγους να λειτουργήσουν από τη 1μμ  έως και τις 7 μμ  ενώ ο ΣΕΛΠΕ προτείνει στα μέλη του να  να είναι ανοιχτά από τη 1μμ μέχρι και τις 9μμ .

Για το Μεγάλο Σάββατο ο ΣΕΛΠΕ προτείνει λειτουργία των καταστημάτων από τις 9π.μ  έως και τις 9 μμ  ενώ οι Εμπορικοί Σύλλογοι προτείνουν ωράριο από τις 9 π.μ μέχρι τις 3μμ. Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες