Ημαθία-Μαθητές γρονθοκόπησαν αστυνομικούς στην εκδρομή τους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ημαθία-Μαθητές γρονθοκόπησαν αστυνομικούς στην εκδρομή τους

Άκρως... επεισοδιακή αποδείχθηκε η εκδρομή μαθητών λυκείου από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας στα Γιάννενα καθώς τέσσερις ανήλικοι επιτέθηκαν με γροθιές σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 22:30, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους τέσσερις 16χρονους μαθητές, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν για την παραβατικότητα ανηλίκων. Τότε, ένας εξ αυτών, χτύπησε με γροθιά τον έναν αστυνομικό, από κοινού τους απωθήσαν και ένας δεύτερος επιτέθηκε σε άλλον αστυνομικό χτυπώντας τον με γροθιά στο σώμα.Μετά το περιστατικό οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή ωστόσο συνελήφθην λίγα μέτρα πιο μακριά, με τη συνδρομή κι άλλων αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τέσσερις ανήλικοι, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απλές σωματικές βλάβες. Επίσης, συνελήφθησαν πέντε γονείς των 16χρονων, οι οποίοι μετέβησαν στα Ιωάννινα και ο υπεύθυνος της σχολικής εκδρομής, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ενηλίκων.

Μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δικογραφία θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες