Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης με Εισηγητή τον Τάσο Μπαρτζώκα. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης με Εισηγητή τον Τάσο Μπαρτζώκα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ως Εισηγητής του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση της Δικηγορικής ύλης, χαρακτήρισε ως μία σημαντική ημέρα για το ελληνικό Κοινοβούλιο τη χθεσινή! Και εξέφρασε την ικανοποίησή του που το συγκεκριμένο νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία 236 ψήφων!
 Τόσο στην Πρωτολογία του, όσο και στη δευτερολογία του χθες στην Ολομέλεια, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέδειξε όλες τις νέες ρυθμίσεις που φέρουν ιδιαίτερα θετικό πρόσημο, για τη λειτουργία της δικαιοσύνης, για το δικηγορικό κόσμο, αλλά και για όλους τους πολίτες και την εύρυθμη οικονομική ζωή της χώρας.
 Μάλιστα, τόνισε την άρτια προετοιμασία όλων των διατάξεων που έγινε από τον Υπουργό, Γιώργο Φλωρίδη, και τον Υφυπουργό, Ιωάννη Μπούγα, αλλά και τα επιτελεία τους, και αναφέρθηκε στο συνολικό όραμα που επιχειρείται να υλοποιηθεί σε σχέση με την ταχύτερη και ποιοτικά καλύτερη απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, καλώντας όλες τις πλευρές του Νομοσχεδίου να συμμετάσχουν στην υλοποίηση του οράματος αυτού και να στηρίξουν τις προσπάθειες του Κυβερνητικού επιτελείου.
Παρατίθενται σε link η πρωτολογία και η δευτερολογία:
https://www.youtube.com/watch?v=EfDvE0tCbWk
https://www.youtube.com/watch?v=Ckfnth8j-FU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες