"Κοινός τόπος"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινίΝικόλας Καρανικόλας: «Όταν δεν ήταν εντάξει, εγώ τους έδιωχνα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

"Κοινός τόπος"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινίΝικόλας Καρανικόλας: «Όταν δεν ήταν εντάξει, εγώ τους έδιωχνα»

Δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να μπούμε σε μια στείρα και τοξική αντιπαράθεση την στιγμή που ο τόπος και η Νάουσα πηγαίνει ήδη μπροστά. Δεν είναι δυνατόν όμως το ΕΝΑ ΜΑΖΙ και ο κ. Καρανικόλας να επικαλείται φράση του Νίκου Κουτσογιάννη σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για συμπεριφορά υπαλλήλου της ΔΕΥΑΝ, την στιγμή που προεκλογικά παραδέχεται, σε άλλο ένα εγωκεντρικό κρεσέντο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο video, πως ο ίδιος ναι μεν έδωσε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους αλλά «Όταν δεν ήταν εντάξει, εγώ τους έδιωχνα»! Είναι υποκριτικό εκ μέρους του τέως δημάρχου και επικεφαλής του ΕΝΑ ΜΑΖΙ να ψέγει τη σημερινή διοίκηση, την στιγμή που καυχιέται δημόσια ότι ΑΥΤΟΣ έδιωχνε υπαλλήλους οι οποίοι σύμφωνα με την δική του γνώμη «δεν ήταν εντάξει». Αρκετά με τα ρεσιτάλ υποκρισίας, αλαζονείας και κακοήθειας, που προκαλούν το κοινό αίσθημα και δημιουργούν πόλωση σε έναν τόπο που προσπαθεί να ξεπεράσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες