Αλαζονεία και Βαρβαρότητα…η ΑΒ του κ. Κουτσογιάννη! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Αλαζονεία και Βαρβαρότητα…η ΑΒ του κ. Κουτσογιάννη!

Αναφορικά με την κατάπτυστη απάντηση του Κοινού Τόπου στο θέμα της απαράδεκτης απόλυσης συμπολίτη μας ΑμΕΑ, αμέσως μόλις εγκαταστάθηκε η νέα διοίκηση στον Δήμο μας, έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:
  1ον: Ο κ. Κουτσογιάννης έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τους συνεργάτες του και να ακολουθήσει με διαφάνεια όποιο πρότυπο αξιολόγησης επιθυμεί. Κάθε διοίκηση το πράττει και είναι υπεύθυνη για αυτό.
  2ον: Έχει επίσης κάθε δικαίωμα να μην απαντά επί της ουσίας για κανένα ζήτημα. Το κάνει συνεχώς.
  Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να μην δέχεται κριτική ως διοίκηση. Οι εκλογές τελείωσαν και η κριτική θα είναι συνεχής σε όλα τα ζητήματα και τις αστοχίες της δικής του διοίκησης.
  Δεν έχει κανένα δικαίωμα να φέρεται με βάναυση σκληρότητα και περισσή υπεροψία έναντι κάθε θέματος που αγγίζει τους Δημότες.
  Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κουρελόχαρτο κάθε έννοια δικαίου και κοινωνικής αλληλεγγύης.
  Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πετάει στον κάδο των αχρήστων όλους τους αγώνες που έχουν δοθεί σε αυτή την χώρα για ισότιμη πρόσβαση στην εργασία.
  Η συμπεριφορά του δείχνει ότι έχει χάσει κάθε επικοινωνία με την κοινωνία και η αλαζονεία του σκεπάζει όλες τις κινήσεις του.
  Η προ δύο ημερών ομόφωνη απόφαση των μελών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Συνέχιση απασχόλησης ΑμεΑ-συμβασιούχων τέως Δημοτικών Επιχειρήσεων στους οικείους Δήμους» η οποία αποστέλλεται μάλιστα στην κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Εσωτερικών, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή ΔΥΠΑ αποδεικνύει περίτρανα ότι με κάθε του κίνηση γινόμαστε ρεζίλι πανελλαδικά.
  Τέλος, αναφορικά με τον τίτλο της ανάρτησής του «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», έχουμε να σημειώσουμε ότι σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα. Αρκεί όταν αναφέρει κάτι τέτοιο να κοιτά μόνο στον καθρέφτη της αλαζονείας του.
  Όπως έλεγε και ο Τρούμαν, «Μια κοινωνία κρίνεται από τον τρόπο που μεταχειρίζεται τα πιο αδύναμα μέλη της».
  Κλείνοντας, μέρες που είναι, ευχόμαστε στον κ. Κουτσογιάννη και τα μέλη της διοίκησης του να μην βρεθούν ποτέ στην θέση που βάζουν τους συνδημότες μας με την βαρβαρότητά τους.
  Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες