ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις ΑπριλίουΟι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Απριλίου λόγω της 25ης Μαρτίου.

Οι... 

 
αποφάσεις του υπουργείου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Με βάση το πλαίσιο καταβολής των συντάξεων:

Για ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, οι συντάξεις θα καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα όπως και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών και του Δημοσίου.

Οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, όπως και οι κύριες συντάξεις του Δημοσίου.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή για την καταβολή των συντάξεων Απριλίου είναι το εξής:

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024: οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024: οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες