Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για εμπορία ανθρώπων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για εμπορία ανθρώπων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών (πατέρας και γιος), για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες (14 Μαρτίου 2024) το πρωί, 2 αλλοδαποί άνδρες κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ότι οι προαναφερόμενοι πατέρας και γιος, από το καλοκαίρι του 2023 έως και αρχές Μαρτίου του 2024, τους απασχολούσαν ως εργάτες γης και χρησιμοποιώντας απειλή βίας και παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τους επέβαλλαν να εργάζονται σε αγροτικές εργασίες, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα τους.
Επίσης κατήγγειλαν ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα τους παρείχαν κατάλυμα, το οποίο δεν τηρούσε τις απαιτούμενες συνθήκες διαβίωσης.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ στους παθόντες παρασχέθηκε η απαιτούμενη προστασία και αρωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες