Αγρότες: Αναχωρούν από την Αθήνα και επιστρέφουν στα μπλόκα – Αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότες: Αναχωρούν από την Αθήνα και επιστρέφουν στα μπλόκα – Αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Στο Σύνταγμα διανυκτέρευσαν οι αγρότες με τα τρακτέρ του μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας κορυφώνοντας τις κινητοποιήσεις τους και ζητώντας πρόσθετα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση. Σήμερα στις 11 το πρωί αναμένεται να αποχωρήσουν συντεταγμένα και τμηματικά, βάσει του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην προκληθεί τεράστια αναστάτωση στην πόλη. Όσοι αγρότες είχαν κατέβει στην Αθήνα με πούλμαν αναχώρησαν το βράδυ.

Οι άνδρες της Τροχαίας είναι επί ποδός ενώ σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι την αποχώρηση των τρακτέρ από την πρωτεύουσα. Θα διακόπτεται κατά τμήματα η κυκλοφορία, από όπου περνούν για να φύγουν.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μην σταματήσουν  τις κινητοποιήσεις και σήμερα αρχίζει νέος γύρος γενικών συνελεύσεων στα μπλόκα προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τον αγώνα και με ποιον τρόπο.

«Δεν θα επιστρέψουμε στα χωράφια μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας» είναι η θέση που εκφράζουν πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Όπως ανέφερε χθες ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στην ΕΡΤ προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες