ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Mε τους νέους Αντιδημάρχους Παιδείας Βέροιαςκαι Νάουσας συναντήθηκε ο διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας, κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου, το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2024 , προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Αλατζόγλου ενημέρωσε τους κκ.Ηλία Τσιφλίδη και Στέλιο Δάγγα , Αντιδημάρχους σε θέματα παιδείας της Βέροιας, Νάουσας αντίστοιχα καθώς και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Βέροιας, κ. Καλλίστρατο Γρηγοριάδη για τα κυριότερα ζητήματα της εκπαίδευσης που έχει έως σήμερα καταγράψει, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά σχέδια του που αφορούν την αναβάθμιση της παιδείας.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των σχολείων, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και διαχείρισης, όσο και οικονομικών δυνατοτήτων. Ο νέοι Αντιδήμαρχοι υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνεχώς δίπλα του για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα σχολεία αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που διαπιστώνονται.
Παράλληλα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και σκέψεων σε πολλά θέματα, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία και συχνή επικοινωνία μεταξύ τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τις άριστες σχέσεις που θα αναπτυχθούν.
Ο κ. Αλατζόγλου ευχαρίστησε τους νέους Αντιδημάρχους για την επίσκεψή τους και για τη μελλοντική γόνιμη και δημιουργική συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες