Κουρκουτά:" Την Τρίτη συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας " είναι η είδηση που έχει αναρτηθεί στα τοπικά ΜΜΕ. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Κουρκουτά:" Την Τρίτη συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας " είναι η είδηση που έχει αναρτηθεί στα τοπικά ΜΜΕ.

" Την Τρίτη συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας " είναι η είδηση που έχει αναρτηθεί στα τοπικά ΜΜΕ.
 Όμως από 11/1/2024 με την Α7/2024 απόφαση του τριμελούς διοικητικού πρωτοδικείου Βέροιας: "έχουν ακυρωθεί οι εκλογές που διενεργήθηκαν την 8η Οκτωβρίου 2023 για την ανάδειξη Δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων και προέδρων και συμβούλων τοπικών κοινοτήτων και έχει διαταχθεί η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των εκλογών με τη συμμετοχή των ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ: α) "ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ" β) " Ώρα Ευθύνης" και γ) "Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας". Η απόφαση είναι εκτελεστή. Κατά συνέπεια σήμερα δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση.
Ευρισκόμενος λοιπόν ο δήμος μας ουσιαστικά σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, στα διαδικαστικά ζητήματα και αυτά της δέσμιας αρμοδιότητας, και μόνον σε αυτά υπεισέρχεται η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ διοίκηση.
Οποιαδήποτε ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα αντιμετωπιστεί εκτός από την " κακή σύνθεση" και κατά περίπτωση ως τυχόν ενέχουσα δόλο.
Προς εξασφάλιση της σύννομης και εύρυθμης λειτουργίας του δήμου ο συνδυασμός μας κατέθεσε, όπως είχε δεσμευτεί, την Δευτέρα 15-01-2024 αίτηση προς τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης όπου ζητά να ενημερωθεί αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και τις αρμοδιότητες που έχουν οι ασκούντες διοίκηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου.
Από το γραφείο τύπου
Αλεξάνδρεια Ημαθίας 16-01-2024
«μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες