Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ηλία Τσιφλίδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Άρη Λαζαρίδη, είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Σταυρούλα Μιχαηλίδου, η Αντιπρόεδρος, κα Άννα Κοκοζίδου, η Γραμματέας, κα Ελένη Γκόγκα και το μέλος του Συλλόγου, κ. Παύλος Τουτουτζίδης είχαν την ευκαιρία να θέσουν στη δημοτική αρχή θέματα κτιριακών υποδομών που αφορούν σε σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βέροιας και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι υπογράμμισαν ότι ο Δήμος μέσω των Σχολικών Επιτροπών επεμβαίνει σε καίρια ζητήματα των σχολικών μονάδων και τόνισε πως, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, διεκδικεί διαχρονικά εντάξεις έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα για την αντιμετώπιση κτιριακών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες