Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με επιπλέον ακτινολόγους. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με επιπλέον ακτινολόγους.


 Με σημερινή Κοινοβουλευτική αναφορά του, ο Τάσος Μπαρτζώκας στηρίζει την προσπάθεια του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο η παροχή υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της Νάουσας.
 Ο Βουλευτής μεταφέρει προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την ικανοποίηση των εργαζομένων για την γενικότερη εικόνα και την αποδοτική λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει την ανάγκη για επιπλέον στελέχωση του Νοσοκομείου με περισσότερους ακτινολόγους, προκειμένου να καλύπτονται όλες οι βάρδιες και οι εφημερίες.
 Μετά και την πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας, ο Τάσος Μπαρτζώκας, αποδεικνύει, ότι καταβάλλει διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλοι οι κάτοικοι της Ημαθίας να έχουν πρόσβαση σε καλύτερες, ποιοτικότερες και πληρέστερες δωρεάν υπηρεσίες υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες