Στην Αθήνα ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τους αγρότες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Στην Αθήνα ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τους αγρότες

Στην Αθήνα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ.Γ. Βέροιας, Τάσο Χαλκίδη και Γιάννη Βράνα, μεταβήκαμε σήμερα για να απαιτήσουμε την άμεση επίλυση καυτών προβλημάτων όπως, η απώλεια του εισοδήματος των αγροτών εξ αιτίας της κλιματικής αλλαγής, οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για παγετό και χαλαζόπτωση έτους 2023 και οι επιπτώσεις του Ουκρανικού πολέμου στις τιμές των αγροτικών προϊόντων .
Μέσα από μια εκτενή συζήτηση παρουσιάσαμε στον υπουργό κ. Αυγενάκη και τον υφυπουργό κ. Σταμενίτη, την πλήρη εικόνα των θεμάτων που απασχολούν τους παραγωγούς της Ημαθίας και θέσαμε τους προβληματισμούς μας για το μέλλον του κλάδου που κάθε χρόνο φθίνει και οδηγείται σε αφανισμό.
Από τη πλευρά τους, τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Σταμενίτης, έδειξαν ιδιαίτερη κατανόηση στα δίκαια αιτήματα μας και δεσμεύτηκαν να εργαστούν για την επίλυση τους.

Για τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικωστα και για μένα προσωπικά, ο πρωτογενής τομέας, η αγροτική ανάπτυξη και τα εισοδήματα των αγροτών, αποτελούν την αιχμή του δόρατος του προγράμματος μας. 
Για το λόγο αυτό, η σημερινή μας πρωτοβουλία κρίθηκε αναγκαία και η άμεση προσπάθεια για εύρεση λύσης, επιτακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες